Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kultaisen ikuisuuden elokuinen Ilta - Kunnia luonnolle

Viitasaari | Tervamäen kappeli, Suovanlahti

Luonnon keskellä tunnelmallinen ja lämminhenkinen konsertti kauniissa puitteissa, jossa maailman upeimpiin säveltaitureihin kuuluva Jukka Nykänen loihtii taidokkaat sävelet flyygelistä ja ainutlaatuisen äänimaailman hallitseva maailmanluokan tenori Tomi Metsäketo laittaa parastaan.
Tänne upeisiin Keski-Suomen maisemiin Keitele-järven seuduille kannattaa suunnata ehdottomasti kauempaakin ikimuistoiseen, kokonaisvaltaiseen elämykseen!

Konsertti on avaus suuremmalle Kunnioituksesta & Rakkaudesta Luontoon konserttisarjalle. On enemmän kuin ilo ja kunnia saada toivottaa Teidät tervetulleiksi Keski-Suomen rakkaisiin, vehmaisiin maisemiin tähän avaukseen.

RAsputila järjestää, yhteistyössä mukana Tervamäen Kappeliyhdistys ry. Liput ennakkoon 30 e, ovelta 35 e. Turvallisuuden vuoksi toivomme ennakkoon ilmoittautumiset puh. 0405782884 tai mirtillocollina@gmail.com, näistä myös tiedustelut ja ennakkoon varaukset!

Luonnon helmassa pystymme hyvin huomioimaan muutoinkin turvallisuuden, ja yleisö pääsee väljästi asettumaan myös ulkoterassille kuulemaan konserttia. Noudatamme turvallisuutta ajantasaisesti.

Konsertti on ikärajaton, kaikenikäiset ovat tervetulleita koko perheiden voimin.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 29.8. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Tervamäen kappeli, Suovanlahti

Sijaintikunta: 

Viitasaari

Käyntiosoite: 

Tervamäentie 62

Postinumero: 

44670

Postitoimipaikka: 

Suovanlahti

Tapahtuman lisätiedot: