Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Matin ja Tepon biisikurssi 2021

Petäjävesi | Nuorisotalo Feenix

Matin ja Tepon lauluntekokurssi tulee taas!

Oletko aina halunnut teroittaa sävelkynääsi? Pursuileeko pöytälaatikkosi kappaleaihioita, jotka haluaisit saattaa valmiiksi? Onko bändilläsi loistavia ideoita, mutta viimeistely tökkii?
Näihin ja moniin muihin kysymyksiin on tarjolla asiantuntevaa apua, kun Matti Nurro ja Teppo Seppänen tulevat pitämään Petäjäveden nuorisotalo Feenixille biisikurssia 24. ja 25.7.

Matin ja Tepon Ideasta biisiksi –lauluntekokurssille ovat tervetulleita osallistumaan säveltäjät, sanoittajat sekä bändit. Kurssilla saat eväitä laulun tekemiseen alusta loppuun saakka. Viikonlopun aikana pääset työstämään omaa biisiäsi joko yksin tai yhdessä muiden kanssa. Kurssilla on myös mahtava mahdollisuus verkostoitua muiden lauluntekemisestä kiinnostuneiden kanssa. Kurssi huipentuu kurssin satoa esittelevään konserttiin.

Laulujen työstämisen ohella saat myös tietoa musiikki-bisneksestä, musiikin tuottamisesta ja julkaisemisesta. Musiikkityyli on vapaa, tärkeintä on kiinnostus laulujen tekemiseen.

Kurssin kesto 2 x 8h. Kurssin hinta 60 e/hlö. Sitovat ilmoittautumiset pe 16.7. mennessä osoitteeseen stromberg.kimmo@gmail.com. Tiedustelut kurssin sisällöstä: Teppo Seppänen 0400 545318, teppo.seppanen@gmail.com

Matti Nurro tunnetaan kenties parhaiten Miljoonasade-yhtyeen kitaristina, vaikka hän on myös säveltänyt ja sovittanut monia yhtyeen kappaleita. Teppo Seppänen on pitkän linjan musiikin ammattilainen tuottamisesta säveltämiseen. Asiantuntemusta kappaleiden tekemisen eri vaiheista siis todella riittää.
Tervetuloa rohkein mielin mukaan musisoimaan!

järj. Petäjäveden kunnan kulttuuritoimi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 24.7. klo 9–17
  • su 25.7. klo 9–17

Tapahtumapaikka: 

Nuorisotalo Feenix

Sijaintikunta: 

Petäjävesi

Käyntiosoite: 

Koulutie 1 A

Postinumero: 

41900

Postitoimipaikka: 

Petäjävesi

Tapahtuman lisätiedot: