Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Fascia Method -tunti ulkona

Muurame | Kunnantalon takana nurmella

Tunnilla edetään pystyasennon liikkeistä maatasolle polvillaan, kyljellään, vatsallaan ja selällään tehtäviin venytyksiin. FasciaMethodin myötä kehon elastisuus, kimmoisuus sekä nesteytyminen vahvistuvat. Dynaamisen venyttelyn vaikutukset huomaa nopeasti lisääntyvänä kehon ja mielen hyvinvointina ja mielekkäämpinä treeneinä.

Ihana, hengityksen tahtiin etenevä tunti, joka edistää liikkuvuutta, tasapainoa, suorituskykyä ja palautumista. Tunnille mukaan alusta, juomapullo sekä tennis- tai faskiapallo. Faskiapalloja voit lainata myös ohjaajalta.Kenkiä et tarvitse tunnilla.

Mukaan pääset Sykkeen kesäkortilla, kertakorteilla tai kertamaksulla 7 e. Huom! Kertamaksu ensisijaisesti MobilePay-maksuna, käteinen vain tasarahana. MobilePay-koodi maksua varten: 47700

Tunninperuuntumisesta esim. huonon sään vuoksi ilmoitamme Syke aikuiset -whatsapp-ryhmässä, johon pääset liittymään mukaan laittamalla viestiä "oma nimi jaMuurame/Korpilahti" numeroon 050- 495 4725. Huom. Muuramessa ja Korpilahdella omat wap-ryhmät.

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 28.6. klo 18–19
  • ma 5.7. klo 18–19

Tapahtumapaikka: 

Kunnantalon takana nurmella

Sijaintikunta: 

Muurame

Käyntiosoite: 

Virastotie 8

Postinumero: 

40950

Postitoimipaikka: 

Muurame

Tapahtuman lisätiedot: