Alueelliset yksityistiepäivät Keski-Suomessa

Laukaa | Kylpylähotelli Peurunka, Peurunka Areena

Suomen Tieyhdistys järjestää perinteiset Alueelliset Yksityistiepäivät syksyllä 2021. Aiemmin kevättalvella järjestetty kiertue on pandemian helpottumisen myötä päätetty järjestää nyt syksyllä. Kiertue vierailee 14 paikkakunnalla. Keski-Suomessa luentotilaisuus järjestetään 28.10.2021 Laukaan Peurungassa.

Yksityisteiden maailmassa on viime vuosina tapahtunut paljon. Uusi yksityistielaki ollut voimassa pian kolme vuotta. Päivillä kuullaan kokemuksista kolmen vuoden ajalta siitä, miten uuden lain kanssa on mennyt ja mitä on käräjillä tuomittu. Yksityisteiden peruskorjauksiin on valtiolla rahaa tarjolla ennätysmäärin - miten ja mistä haemme avustusta? Moni tiekunta kärsiin aktiivisten tieosakkaiden vähyydestä, mikä avuksi. Tohdinko lähteä tiekuntani luottamustehtäviin -millaiset ovat tiekunnan tehtävien vastuut?

Kaikkea tätä ja paljon muuta alueellisilla yksityistiepäivillä!

Yksityistiepäivillä on myös kiinnostava näyttely. Näyttelyssä on läsnä ja tietoa jakamassa Jita Oy, Kaskea Oy, Otso Metsäpalvelut Oy, Nordec Oy, Saferoad Finland Oy, Tetra Chemicals Europe Oy, ViaCon Oy ja West Coast Road Masters Oy. Muina yhteistyökumppaneina Metsäkeskus, Maanmittauslaitos ja ELY-keskus.
Tilaisuus on tarkoitettu yksityistiekuntien ja kylätoimikuntien aktiiveille, vastuun kantajille, toimielimissä toimiville, osakkaille, yksityistieasioista kiinnostuneille, metsä- ja maatilallisille, yksityisteiden parissa työskenteleville ja kuntien virkamiehille.

Hinta 98,00 e, jäsenhinta 82,00 e . Hinta sisältää alv 24, luennot tapahtumapaikalla, aineiston, aamukahvin, lounaan ja näyttelyn.

Ilmoittaudu osoitteessa https://www.tieyhdistys.fi/tapahtumat/alueelliset-yksityistiepaivat-2021

Tapahtuma-ajat: 

  • to 28.10. klo 8.30–15.15

Tapahtumapaikka: 

Kylpylähotelli Peurunka, Peurunka Areena

Sijaintikunta: 

Laukaa

Käyntiosoite: 

Peurungantie 85

Tapahtuman lisätiedot: