Kävelymusiikkia -ryhmän taiteilijatapaaminen

Keuruu | Keuruun museo

Keuruun museon kesän 2021 näyttely on Kävelymusiikkia-taiteilijaryhmän “Onni”.

Kävelymusiikkia-taiteilijaryhmän jäsenet - Eija Keskinen, Mikko Rantanen ja Jyrki Setälä ovat yleisön tavattavissa Kävelymusiikkia vol. 5, Onni -näyttelyn avajaispäivänä ja näyttelyn viimeisenä avoinnaolopäivänä.

Taiteilijoiden yhteinen taival kollegoina ja ystävyksinä juontaa opiskeluajoilta Kuvataideakatemiasta. Kävelymusiikkia-ryhmä on pitänyt vuodesta 2017 alkaen yhteisnäyttelyitä, jotka ovat rakentuneet vaihtuvien teemojen tai konseptien ympärille.

Keuruun museossa nähtävä näyttely on ryhmälle järjestyksessä viides. Tällä kertaa näyttelyhaluttiin rakentaa Keuruun Jukojärvellä vaikuttaneen kirjailija Laura Sointeen tuotantoakunnioittaen - ei niinkään sitä kuvittamaan tai hänen teoksistaan suoraan aiheita ottaen, vaan niistä ponnistaen, kukin omiin suuntiinsa.

Kävelymusiikkia vol5, Onni -näyttely on paitsi kesäisiin ajatuksiin virittynyt näyttely, myös kunnianosoitus mittavan kirjallisen elämäntyön tehneelle kirjailijalle jonka tuotanto on luettuna maagista, vahvaa ja lukijan myös visuaalisesti herättävää.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 18.9. klo 14–16

Tapahtumapaikka: 

Keuruun museo

Sijaintikunta: 

Keuruu

Käyntiosoite: 

Kangasmannilantie 4

Postinumero: 

42700

Postitoimipaikka: 

Keuruu

Puhelinnumero: 

040 965 5538

Sähköposti: 

museo@keuruu.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Keuruun museo

Lippujen hinnat: 

ilmaistapahtuma

Järjestäjä: