Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ulkotunti, vaihtuva teema

Jyväskylä | Keski-Palokan koulu

Päivitettyjen koronarajoitusten takia rajaamme ryhmäkokoa. Varaa paikkasi viestillä 050 453 0200 viim. tuntia ennen jumpan alkua. Näin saamme mukaan myös sopivan verran välineitä ja tiedämme jos osallistujia ei ole tulossa.

Tunnille tarvitset mukaan jumppa-alustan, juomapullon ja ulkoiluun sopivat varusteet.

Tunnille rajattomalla- ja sarjakortilla tai kertamaksulla (ulkona 5€). Säävaraus, pakkasraja -15 astetta. Jos tunti joudutaan perumaan, siitä tiedotetaan kalenterimerkinnässä.

Ohjaajana Annika Järvenpää.

Kaikessa toiminnassa noudatetaan voimassaolevia kokoontumisrajoituksia ja turvallisuusohjeita. Jos turvavälien pitäminen tilassa vaatii osallistujamäärän rajoittamista pienemmäksi, siitä ilmoitetaan tuntikuvauksessa erikseen. Sairaana tai pienimmissäkään oireissa ei saa tulla jumpalle ja tunneilla tulee noudattaa hyvää yskimishygieniaa. Oma jumppamatto tulee olla mukana, lainamattoja ei käytetä. Ohjeistus ryhmäharjoitteluun https://palokanilo.fi/ohjeistus-pienryhmaharjoitteluun/ (https://palokanilo.fi/ohjeistus-pienryhmaharjoitteluun/)

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 10.3.–30.4.

  • ke klo 17.30–18.30

Tapahtumapaikka: 

Keski-Palokan koulu

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Saarijärventie 56

Postinumero: 

40270

Postitoimipaikka: 

Palokka

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-15

Yhteystiedot: 

Mirva Martikainen 045 639 6553

Lippujen hinnat: 

Mukaan rajattomalla kortilla, sarjakortilla tai kertamaksulla (mobilepay 5 euroa) https://mobilepay.fi/Yrityksille/Maksulinkki/maksulinkki-vastaus?phone=74472&comment=Kiitos%20maksustasi%21

Järjestäjä: