Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Crosstraining Ulkona

Jyväskylä | Palokan koulu, Koivutie 5, Palokka

Päivitettyjen koronarajoitusten takia rajaamme ryhmäkokoa. Varaa paikkasi viestillä 045-6396553 viim. tuntia ennen jumpan alkua. Näin saamme mukaan myös sopivan verran välineitä ja tiedämme jos osallistujia ei ole tulossa.
----
Treeniosiossa käytetään puiston välineitä, sekä kuminauhoja, naruja yms. tehostamaan harjoittelua. Haastetta löytyy juuri sopivasti ja huomaat kehityksesi kauden edetessä. Kehität monipuolisesti sekä voimaa, hapenottokykyä, että liikkuvuutta.

Sopii hyvin kaiken kuntoisille, sekä naisille, että miehille.

Tunnille rajattomalla- ja sarjakortilla tai kertamaksulla (ulkona 5€).
Säävaraus, pakkasraja -15 astetta. Jos tunti joudutaan perumaan, siitä tiedotetaan kalenterimerkinnässä.

Ohjaajana Mirva Martikainen

Paikka Palokan koulun pihassa rannan puolella kaukalon vieressä.

Kaikessa toiminnassa noudatetaan voimassaolevia kokoontumisrajoituksia ja turvallisuusohjeita. Jos turvavälien pitäminen tilassa vaatii osallistujamäärän rajoittamista pienemmäksi, siitä ilmoitetaan tuntikuvauksessa erikseen. Sairaana tai pienimmissäkään oireissa ei saa tulla jumpalle ja tunneilla tulee noudattaa hyvää yskimishygieniaa. Oma jumppamatto tulee olla mukana, lainamattoja ei käytetä.

Ohjeistus ryhmäharjoitteluun https://palokanilo.fi/ohjeistus-pienryhmaharjoitteluun/ (https://palokanilo.fi/ohjeistus-pienryhmaharjoitteluun/)

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 8.3.–30.4.

  • ma klo 17.30–18.30

Poikkeukselliset ajat

  • suljettu 5.4.2021

Tapahtumapaikka: 

Palokan koulu, Koivutie 5, Palokka

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-15

Yhteystiedot: 

Mirva Martikainen 045 639 6553

Lippujen hinnat: 

Mukaan rajattomalla kortilla, sarjakortilla tai kertamaksulla (mobile pay 5euroa). https://mobilepay.fi/Yrityksille/Maksulinkki/maksulinkki-vastaus?phone=74472&comment=Kiitos%20maksustasi%21

Järjestäjä: