Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Teatterikoneen Wivi ja Hanna

Jyväskylä | Villa Ranan puutarha

Teatterikoneen kesän 2021 uutuusesitys Wivi & Hanna – on esitys naisten välisestä ystävyydestä ja rakkaudesta, yhteiskunnan odotuksien rikkomisesta, oman tiensä raivaamisesta, unelmien toteuttamisesta ja yhteisestä seikkailusta.

Arkkitehti Wivi Lönnin ja kauppaneuvos Hanna Parviaisen ystävyys alkoi vuonna 1911. Paheksuntaa ja arvosteluakin osakseen saanut kumppanuus pysyi kuitenkin vahvana, ja molemmat naiset niittivät omalla urallaan menestystä miesvaltaisessa maailmassa, vaikka väheksyjiä ja tuomitsijoita riitti. Siinä missä naiset vahvuudessaan ja taistelutahdossaan olivat samaa maata, olivat he persoonina vastakohtia. Ehkä juuri erilaisuuden ja samanhenkisyyden symbioosi liimasi heidät tiukasti yhteen, ja sai heidät raivaamaan tietä toisenkin puolesta.

Raikas, koskettava ja lämmöllä tulkittu esitys määrätietoisesta ja rohkeasta, normeja ja ennakkoluuloja rikkoneesta naiskaksikosta saa ensi-iltansa la 17.7.2021 Kulttuuritalo Villa Ranan puutarhassa. Esityksen on käsikirjoittanut ja ohjannut Teatterikoneen oma voimanaiskaksikko Annu Sankilampi ja Kirsi Sulonen. Sulonen esittää Wivi Lönnin ja Sankilampi Hanna Parviaisen roolin.

Tässäkin ajassa vahvasti resonoiva näytelmä naisen oikeudesta menestyä ja väistää perheodotukset on tilattavissa heinäkuun esitysten jälkeen.

Esityksen kesto noin 45 min.

Ennakkoliput vain nettikaupasta! (Sulkeutuu 1h ennen esityksen alkua)
Peruslippu: 22 e
Alennuslippu: 18 e
(Opiskelija/työtön/eläkeläinen/varushlö/siviilipalvelus)
Lippukauppa: https://teatterikone.teatteriliput.fi/fi/

Ennakkoon varatut ja ovelta ostetut liput:
Peruslippu: 25 e
Alennuslippu:21 e
varaukset: varaukset@teatterikone.fi tai puh: 044 085 6451
Huom! Meillä käy vain korttimaksu!

Lisätietoa www.teatterikone.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 24.7. klo 15–16
  • la 24.7. klo 18–19

Tapahtumapaikka: 

Villa Ranan puutarha

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Seminaarinkatu 15

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: