Perhesuunnistus

Jyväskylä | Lounaispuiston lava

Omatoiminen perhesuunnistus saapuu Jyväskylään!

Keskiviikkona 16.6.2021 klo 10-18 (infopiste Lounaispuisto, Minna Canthin katu 11)

Perhesuunnistuksen ideana on liikkua kaupungissa oman perheen kanssa, tai kaveriporukalla ja suorittaa hauskoja tehtäviä. Suunnistus on omatoiminen, eikä siinä tule kontaktia muihin osallistujiin tai järjestäjiin.Tapahtuman ohjeistus tulee tapahtuman omasta Facebookryhmästä tai ohjeet voi pyytää myös puhelimeensa Whatsapp viestillä numerosta: (numero julkaistaan myöhemmin).

Palautukset palautetaan somekanaviin hästägillä #jklperhesuunnistus (sometilin on oltava julkinen) tai Whatsapp-viestillä.

Jokainen osallistuja-joukkue on mukana huikean palkinnon arvonnassa. Mitä enemmän suoritat rasteja, sitä suuremmat todennäköisyydet päävoittoon teidän tiimillänne on.

Miten mukaan suunnistamaan?

Tule mukaan tapahtuman omaan Facebookryhmään ja saa tietoa päivän tapahtumista ensimmäisenä.
Keksi tiimillenne nimi.
Tapahtumapäivänä lue tapahtuman Facebookryhmästä suunnistuksen ohjeet. Vaihtoehtoisesti pyydä tehtävät Whatsapp viestillä. Voit suorittaa tehtäviä koko päivän ajan. (Noin klo 10-18. Aika Tarkentuu lähempänä)
Palauta tehtävät annettuiden ohjeiden mukaisesti. Käytä palautuksissa aina tiimisi nimeä.
HUOM. Voit osallistua Perhesuunnistukseen myös niiden kaupunkien kohdalla, missä et ole paikan päällä.

Osa rasteista on täysin etänä tehtäviä. Rasteja kannattaa suorittaa mahdollisimman paljon, jotta maksimoit mahdollisuutenne upeaan palkintoon. Pääpalkintona PlayStation 5. (Mikäli tuotetta ei ole saatavilla Perhesuunnistus-kiertueen viimeisen päivän jälkeen, annetaan voitto lahjakorttina).

Tapahtuman järjestää Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut / Lasten Lysti ja Poikien äidit. Tapahtuma on osa Lounaispuiston kesän- tapahtumakokonaisuutta.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 16.6. klo 10–18

Tapahtumapaikka: 

Lounaispuiston lava

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Minna Canthin katu 11

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: