Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Minikelim-työpaja etänä

Jyväskylä | Suomen käsityön museo

Suomen käsityön museon maksullisessa etätyöpajassa valmistetaan minikelimeitä osallistujille etukäteen lähetetyn tarvepaketin materiaaleista tiistaina 23.3. klo 18.00–19.30.

Teamsissa järjestettävän, aloittelijallekin sopivan työpajan orientaationa tutustutaan Basaarien kätköistä -näyttelyn kelimeihin, tutustutaan eri tekniikoihin sekä käydään läpi minikelimien eri tekotapoja. Yhteisellä Padlet-seinällä jaetaan vinkkejä tekemiseen ja miten muuten minikehystä voi hyödyntää sekä tietenkin ihaillaan yhdessä Padlet-seinälle lataamianne kuvia kudonnan eri vaiheista ja valmiistakin minikelimeistä. Paja on tarkoitettu käsillä tekemisestä kiinnostuneille, aiempaa kokemusta ei tarvita.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon, jotta tarvikepaketti voidaan postittaa ajoissa. Ilmoittaudu 10.3. mennessä www.lyyti.in/minikelim. Osallistumismaksu 30 euroa laskutetaan ja osallistumislinkki lähetetään osallistujille sähköpostiin lähempänä tapahtumaa. Laskutusta varten tarvitsemme myös maksajan henkilötunnuksen. Tapahtumaan otetaan mukaan 30 osallistujaa. Työpaja nauhoitetaan ja se on osallistujien katsottavissa vielä kaksi viikkoa tapahtuman, kuten myös Padlet seinä on osallistujien käytössä. Vertaistukea käsityön tekemiselle siis löytyy omasta pienestä Padletin minikelimyhteisöstä.

Ilmoittautuneille lähetetään tarvikepaketti, joka sisältää yhden 9 x 12 cm kokoisen kudontakehyksen sekä eri vahvuisia lankoja kolmeen eri näköiseen minitekstiiliin ja neuloja. Tarvikepaketin mukana tulee myös ohjeet kolmen erityyppisen minikelimin tekoon. Yhteistä tekemistä jaetaan voi jakaa jo ennen varsinaista työpajatapahtumaa Padlet-alustalla, jonne ilmoittautuneet saavat linkin samaan aikaan tarvikepaketin kanssa.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 23.3. klo 18–19.30

Tapahtumapaikka: 

Suomen käsityön museo

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Kauppakatu 25

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Puhelinnumero: 

014 266 4370

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: 

Suomen käsityön museo, Kauppakatu 25