Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kuokkalan kulttuurikierros -bussikierros

Jyväskylä | Jyväskylän kaupunginteatteri

Kuokkala on vanhaa maaseutualuetta, jonne 1900-luvun loppupuolella alkoi rakentua moderni kaupunginosa. Nykyisin lähes 20 000 asukkaan Kuokkalan historiaan kätkeytyy paljon mielenkiintoisia tapahtumia, tarinoita ja merkittäviä henkilöitä. Kauppaneuvos Hanna Parviainen kehitti Sulkulasta menestyvän maatilan ja sahanomistaja Johan Parviainen rakennutti Kuokkalan kartanon Wivi Lönnin piirustusten mukaan. Kuokkalassa louhittiin myös kiveä, valmistettiin puusuksia ja tehtiin taidetta. Nykypäivän Kuokkala on tunnettu korkeatasoisista arkkitehtuurikohteistaan, jotka myös tulevat tutuiksi kierroksen aikana.

Lippuja opastetuille kierroksille voi ostaa Jyväskylän kaupungin verkkokaupasta: https://verkkokauppa.jyvaskyla.fi/fi/visit-jyvaskyla-region

Tervetuloa mukaan opastetulle kierrokselle!

Lähtöpaikka: Jyväskylän kaupunginteatterin edusta, Vapaudenkatu 36
Kesto: 2 h
Hinta: 10 e/hlö

HUOM. Liput kesän opastetuille yleisökierroksille on ostettava ennakkoon. Lippuja myydään kierroksen alkuun saakka tai niin kauan, kun lippuja riittää. Sähköpostiin toimitettava kuitti toimii kierroksen lippuna, joka esitetään oppaalle ennen opastusta. Kysymykset kesän opastettuihin yleisökierroksiin liittyen voi osoittaa Jyväskylän seudun matkailuneuvonnalle osoitteeseen matkailu (at) jyvaskyla.fi.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 26.8. klo 16–18

Tapahtumapaikka: 

Jyväskylän kaupunginteatteri

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Vapaudenkatu 36

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Puhelinnumero: 

014 266 0110

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: