Käsityötä ja taitoa

Jyväskylä | Näytönpaikka

Käsityötä ja taitoa -näyttely kertoo Taito Keski-Suomi ry:n Jyväskylän käsityö- ja muotoilukoulun käsityön taiteen perusopetuksen oppilaiden tekemisen ilosta ja erilaisista elämyksistä käsityössä, teknologiassa ja muotoilussa.

Näyttelyn tarinoita, tuotteita ja esineitä voi tulla kokemaan ja näkemään Suomen käsityön museon Näytönpaikkaan (Kilpisenkatu 12) 4.5.–27.6.2021 ikkunoihin kellon ympäri.

Jyväskylän käsityö- ja muotoilukoulu antaa käsityön taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille sekä aikuisille Jyväskylässä, Joutsassa ja Saarijärvellä. Käsityökoulussa opitaan taitoja ja muotoilua. Opetuksessa käsityön vaiheet suunnittelusta toteuttamiseen tulevat tutuksi taiteen, tieteen ja teknologian kautta. Käsityökoulussa opiskelee vuosittain noin 250 oppilasta.

Oppilaat voivat hyödyntää muotoiluajattelua ja -menetelmiä aina kohdatessaan ongelman ja matkallaan tehdä parempaa. Tekemisen ilo ja kokemukset, yhteiskunta ja kulttuuri, käsillä työskentely, muotoilu ja tuotteiden valmistus ovat lähtökohtana omalle käsityöilmaisulle.

Tapahtuma-ajat: 

  • 4.5.–27.6.

Tapahtumapaikka: 

Näytönpaikka

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Kilpisenkatu 12

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: 

Suomen käsityön museo, Kauppakatu 25