Dead By April (SWE) + Imminence & Ember Falls

Jyväskylä | Tanssisali Lutakko

Marraskuun 2020 keikalle ostetut liput kelpaavat uudelle päivämäärälle sellaisinaan.

Ruotsalainen metalcore/pop metal -suuruus Dead By April saapuu Jyväskylään 26.11. osana kattavaa Suomen-kiertuettaan. Lisää uutta materiaaliaan pian julkaisevan yhtyeen seuraksi kiertueelle saapuvat ruotsalainen metalcore nousukas Imminence sekä kotimainen modernin metallin lupaus Ember Falls, jolta on myös luvassa uusi levyjulkaisu kesän jälkeen.
Ensimmäistä kertaa Jyväskylään saapuvalta Dead By Aprililtä on luvassa uutta musiikkia tasaisesti loppuvuoden ajan, ja tulevalla keikalla tullaankin kuulemaan paljon myös uutta materiaalia. Tiedossa on siis ainutlaatuinen paketti niin metalcoren klassikoita kuin uudempaakin tuotantoa!
Dead By April (SWE) + Imminence (SWE) & Ember Falls
Jyväskylä, Lutakko
TO 26.11.2020
Ovet klo 19
Sallittu / K-18
Ennakkoliput tulevat myyntiin Keskiviikkona 17.6. klo 9.00
Ennakkoliput alkaen 24€ (Jelmun jäsenet 22€), ovelta 27€
http://www.jelmu.net/dead-by-april-se-imminence-se-ember
Dead by April
Dead By April yhdistää melodisuuden, tarttuvat kertosäkeet ja kauniit laulut raskaisiin screameihin ja rytmeihin - ja on todistanut tämän olevan toimiva kaava jo ensijulkaisuistaan lähtien. Vuonna 2007 yhtye julkaisi levytysdebyyttinsä omakustannedemona, joka levisi kulovalkean tavoin ympäri internetiä. Seuraavana vuonna bändi julkaisi laajemman, yhdeksäntoista kappaleen, painoksen demostaan, joka jälleen päätyi levitykseen internetiin, ja poiki levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa.
Dead by Aprilin kaupallinen läpimurto tapahtui vuonna 2009 ilmestyneellä, bändin omaa nimeä kantavalla, debyyttialbumilla. Albumilta ensimmäisenä irroitettu kappale "Losing You" onnistui nousemaan Ruotsin singlelistan kärkipaikalle, ja pian tie alkoi avautumaan myös muualle Eurooppaan. Yhtyeen ura on jatkunut nousujohteisesti joka julkaisun myötä, ja tänä vuonna onkin luvassa yhtyeen viides täyspitkä, jolta julkaistiin aiemmin keväällä ensimmäinen single "Memory".
https://www.youtube.com/watch?v=MmLXoHWPtCY
Imminence
Eteläisestä Ruotsista nouseva Imminence on nopeasti todistanut olevansa yksi maansa lupaavimmista yhtyeistä monipuolisella äänimaailmallaan, yhdistäen kaikkea metalcoresta akustiseen musiikkiin. Aloitettuaan aktiivisen keikkailun ympäri Eurooppaa vuoden 2015 läpimurtosinglen ”The Sickness” jälkeen, bändi on kerännyt laajan fanikannan ympäri maailmaa. Sittemmin kaksi täyspitkää julkaissut yhtye on selvästi matkalla huipulle.
https://www.youtube.com/watch?v=UgPujyXPM84
Ember Falls
Kiertueen keikat aloittava Ember Falls on kotimainen modernin metallin yhtye, joka on vakiinnuttanut asemaansa kotimaan musiikkikentällä tasaiseen tahtiin. Yhtye on löytänyt oman maailmansa modernin ja melodisen metallin parista, jossa esille nousevat energiset ja elektroniset taustat sekä raskaat riffit, jopa popinomaisten koukkujen kanssa - hyvää karismaa ja näyttävää showta unohtamatta. Kappaleista löytyy raskaan metallin paino, jonka tuntee silloinkin, kun mukanahypittävät taustat ottavat vallan, vain -väistyäkseen mukaansatempaavien laulumelodioiden edestä.’
https://www.youtube.com/watch?v=UDZJNZnk0Qg
Lisätiedot, kyselyt ja akkreditoinnit:
Aki Juvonen / Loose Mind Productions
aki@loosemind.com

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 27.10.2021 klo 20.00–to 28.10.2021 klo 2.00

Tapahtumapaikka: 

Tanssisali Lutakko

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Lutakonaukio 3

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Puhelinnumero: 

014 617 866

Sähköposti: 

info@jelmu.net

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Ennakkoliput alk. 24€ (Jelmun jäsenet 22€), liput ovelta 27€ (jos jää)

Lipunmyyjät: 

Järjestäjä: 

Jyväskylän Elävän Musiikin Yhdistys Jelmu Ry

WWW-osoite: