Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Seniorimessut

Jyväskylä | Jyväskylän kaupunginkirjasto

Seniorimessut tulevat taas Jyväskylään!

Jyväskylän kaupunki järjestää yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa uudistetut Seniorimessut osana valtakunnallista Vanhustenviikkoa maanantaina 4.10.2021. Tapahtumapaikkana on Jyväskylän pääkirjasto, Vapaudenkatu 39-41, 40100 Jyväskylä. Tänä vuonna vanhustenviikon teemana on "Luonto antaa voimaa". Tapahtumaan on vapaa pääsy ja tapahtumapaikka on esteetön.

Tapahtumassa jaetaan monipuolista tietoa erilaisista toimijoista Jyväskylän alueella. Messujen ohjelmassa on kulttuuriesityksiä, luentoja, näyttelyitä sekä tietenkin mahdollisuus kahvitteluun. Näytteilleasettajina on eläkejärjestöjen edustajia, yhdistyksiä sekä kaupungin toimijoita, joilta voit tulla kysymään erilaisista toiminnoista sekä kysyä vinkkejä arjen askareista kohtaamispaikkoihin.

Ohjelma:

klo 10.00 Tapahtuman avaus, Jyväskylän kaupungin tervehdyssanat, kaupunginjohtaja Timo Koivisto
klo 10.05 Sekakuoro Iltatähdet, johtaja Olga Kallio
klo 10.15 Puheenvuoro: Muuttuva vanhuus, professori Taina Rantanen, Jyväskylän Yliopisto
klo 11.00–12.15 Tauko päälavalla
klo 11.30 Kulttuuriluotsien matkassa -näyttelyn avajaiset ala-aulassa, kulttuuriluotseja paikalla, avaamassa Vanhusneuvoston puheenjohtaja Marja-Leena Makkonen
klo 12.15 Puheenvuoro: Greencare, palveluesimies Anne Lauren, Jyväskylän kaupunki
klo 12.45 Voimisteluesitys: Jyväskylän voimistelijat -79 ry.
klo 13.00 Anna Hanski, Anssi Salminen ja Dan Antone
klo 17.00 ILTAOHJELMA (Piippurannan Klubi, Paperitehtaankatu 1) Kamarikuoro Comes, johtajanaan Jouni Vaaja esiintyy syksyisessä iltakonsertissa seniorimessujen jatkoilla!

Lisäksi Jyväskylän taidemuseo, Keski-Suomen museo ja Suomen käsityön museo esittelevät ikääntyneille suunnattua toimintaansa kuten lainattavia näyttely- ja muistelusalkkuja, joista osa soveltuu myös heikkonäköisille.

Tänä vuonna messuilla ei riitä paikkoja yritysten tuotemyyntiin. Kotiin annettavien palveluiden markkinoinnille tila järjestyy. Pöytäpaikat ovat maksuttomia ja niitä on rajoitettu määrä. Näytteilleasettajille tarkoitettuja pöytäpaikkoja voi tiedustella alla olevasta sähköpostiosoitteesta: outi.savonenatjyvaskyla.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 4.10. klo 10–15

Tapahtumapaikka: 

Jyväskylän kaupunginkirjasto

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Vapaudenkatu 39-41

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: