Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Yhdistys esiin - Yhdistystorin tehokas käyttö yhdistyksen näkyvyyden tukena

Jyväskylä | Kansalaistoiminnankeskus

Maksuton koulutus Yhdistystorille rekisteröityneille yhdistyksille. Koulutuksessa saat vastaukset seuraaviin kysymyksiin ja valmiudet tehdä näkyvää ja toimivaa viestintää Yhdistystorilla sekä muualla verkossa.

* Millainen on hyvä juttu tai ilmoitus?

* Miten julkaisen ja muokkaan Yhdistystorilla?

* Miten varmistan julkaisujen ja sisällön parhaan näkyvyyden verkossa?

Koulutus on tarkoitettu Yhdistystorille rekisteröityneille yhdistyksille ja yhteisöille. Varmistathan siis, että yhteisösi tiedot löytyvät Yhdistystorilta ja sinulla itselläsi on voimassa olevat käyttäjätunnukset palveluun. Yhdistystorin käyttäjänä voit olla vasta-alkaja tai palvelun vakiokäyttäjä. Yhteisösi tiedot voivat olla vielä luonnostilassa tai julkaistut. (Jos et vielä ole rekisteröitynyt, niin asia hoituu osoitteessa www.yhdistystori.fi/rekisteroityminen/)

Koulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan tarvitset oman tietokoneen tai tabletin.

Ilmoittaudu viimeistään 3.9.2021 www.yhdistystori.fi/yhdistys-esiin-2021

Koulutuksen osallistujat saavat mukaansa Yhdistystorin sisällöntuottajan oppaan paperisena.

Tapahtuma toteutetaan lähitapahtumana koronaturvallisuudesta ja voimassaolevista ohjeistuksista huolehtien. Tilaisuudessa käytetään maskeja sekä huolehditaan turvaväleistä ja käsihygieniasta. Maskin saat ovelta saapuessasi tai voit ottaa mukaan omasi. Tulethan paikalle vain terveenä ja oireettomana.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 7.9. klo 14–16

Tapahtumapaikka: 

Kansalaistoiminnankeskus

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Matarankatu 6 A1

Tapahtuman lisätiedot: