NVC-koulutuspäivät 2021

Jyväskylä | Kiponniemi

Kuunteleminen ja kuulluksi tuleminen ovat taitoja - siis opittavissa - ja näiden koulutuspäivien aiheena. Päivien aikana tutkitaan mm. empatian olemusta ja sen merkitystä vuorovaikutuksen.

Savanna ConneXions järjestää yhdessä Rakentavan vuorovaikutuksen yhdistyksen kanssa NVC-tapahtuman, joka sisältää useita eri koulutusaiheita päivittäin. Koulutuspäivien sisältö perustuu Nonviolent Communication- prosessiin. NVC-prosessilla pyritään selkeyttämään kuuntelemista ja itseilmaisua.

Kenelle:
Koulutuspäivät on suunniteltu vanhemmille, esimiehille, kollegoille, opettajille, opplilaille ja erityiesti jokaiselle, joka haluaa oppia rakentavampia ja tehokkaampia vuorovaikutustaitoja.

Miksi:
Toivotko joskus, että osaisit ilmaista selkeämmin mitä haluat Haluaisitko sanoa sanottavasi ilman kaikenlaisia väärinkäsityksiä? Ihmetteletkö välillä, mitä oikeastaan on ihmisten sanomisten ja tekemisten "takana"?

Itsen ja muiden kanssa toimeen tuleminen, omien ja muiden tunteiden kohtaaminen, kuunteleminen ja kuulluksi tuleminen, sekä ristiriitojen rakentava käsittely ja sovittelu ovat osa tärkeitä sosioemotionaalisia taitoja, joita arvostetaan ja tarvitaan monella alueella. Sujuva vuorovaikutus ei kuitenkaan ole itsestään selvä asia ja onneksi vuorovaikutustaitoja voikin oppia, harjoitella ja kehittää.
Kaikkea tätä ja paljon muuta haluamme sinulle tarjota – elämyksellisiä kohtaamisia itsesi ja muiden kanssa turvallisessa, luottamuksellisessa ympäristössä.

Koulususpäivät alkaa 29.7.2021 kello 11 ja päättyy 1.8.2021 kello 13 mennessä.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 29.7. klo 11–13
  • to 29.7. klo 11–13
  • pe 30.7. klo 11–13
  • la 31.7. klo 11–13
  • su 1.8. klo 11–13

Tapahtumapaikka: 

Kiponniemi

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Kiponniementie 84

Postinumero: 

41940

Postitoimipaikka: 

Vesanka

Tapahtuman lisätiedot: