Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Jyväskylä Sinfonia: Tulen ja rakkauden värit

Hankasalmi | Hankasalmen kirkko
Sellisti Senja Rummukainen
Sellisti Senja Rummukainen

Ville Matvejeff, kapellimestari
Senja Rummukainen, sello

Outi Tarkiainen: The Ring of Fire and Love
Carlo Graziani: Sellokonsertto C-duuri
W. A. Mozart: Sinfonia nro 40

Elämän perustukset ryskyvät, uusi ja vanha yhtyvät, kaiken mullistavat voimat ottavat mittaa! Rengas on iankaikkinen yhteyden ja yhteenkuuluvuuden symboli, mutta tulirengas on jotain aivan muuta: Tyyntä valtamerta kehystävä vyöhyke, jolla tapahtuu valtaosa maailman maanjäristyksistä ja tulivuorenpurkauksista. Termillä viitataan myös rengasmaisessa auringonpimennyksessä muodostuvaan auringon ulkokehään sekä naisen synnytyksessä kokemaan tunteeseen. Ovatko kaikki merkitykset läsnä, kun Suomen nopeimmin nouseva nykysäveltäjä Outi Tarkiainen kutsuu uusinta orkesteriteostaan tulen ja rakkauden renkaaksi?

Vastavoimien kohtaamisesta on kyse myös syksyn dramaattisen avauskonsertin muissa teoksissa: Carlo Grazianin dynaaminen konsertto oli osaltaan luomassa sellolle statusta solistisena soittimena, kun taas Mozartin aina yhtä lumoavassa 40. sinfoniassa valon ja varjon raja tuntuu hiustakin hienommalta. Nuori sellotaikuri Senja Rummukainen ja ylikapellimestari Ville Matvejeff suorittavat illan seismiset mittaukset vuoroin taivaissa, vuoroin liekeissä.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 9.9. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Hankasalmen kirkko

Sijaintikunta: 

Hankasalmi

Käyntiosoite: 

Kirkkotie 2

Postinumero: 

41520

Postitoimipaikka: 

Hankasalmi

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Lippujen hinnat: 

Jyväskylän teatteritalo Lippu.fi 31,50 / 29,50 / 13,50 € + toimitusmaksut alk. 1 € Teatterin lippumyymälä 29 Hankasalmen kirkko Lipput.fi 25 / 22,50 / 13,50 € Teatterin lippumyymälä ja ovelta 22,50 / 20 / 12 €

Lipunmyyjät: 

Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymä

Puhelinnumero: 

0142660110

Osoite: 

Lippu.fi

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Järjestäjä: