Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Sirkus Melskala

Viitasaari | Viitasaari Areena

Kaikkien aikojen kummallisin Sirkus on saapunut kaupunkiin! Tässä sirkuksessa niellään miekkoja jos ne on tehty pullasta, Ilmavaivoista kärsivä leijonankesyttäjä onnistuu hukkaamaan jopa kultakalan ja apinoiden soittokunta laittaa koko yleisön pomppimaan. Mutta ensin kannattaa tehdä sinunkaupat!

Sirkusmaailman menneisyyden tulevaisuuden lupaus, itse tirehtööri Melskala johtaa eriskummallisen pientä teatteriseuruetta, jolta luonnistuu niin taikuus, nuorallatanssiminen, jousiampuminen kuin käärmeenlumoaminenkin. Vai luonnistuuko sittenkään?

TV:stä tutut lastensuosikit Tuomo Rannankari, Siina Hirvonen ja Jaakko Loukkola yhdistävät voimansa energisessä ja humoristisessa koko perheen musiikki-ilottelussa! Esityksessä kuullaan Tuomon rakastettuja kappaleita, sekä kaikille tuttuja lastenlauluja täysin uudenlaisella twistillä!

Tervetuloa viihtymään!

Lipun hinta 14€

* Esitys sopii kaikenikäisille. Alle 1-vuotiaat eivät tarvitse lippua, vaan ovat tervetulleita ilman omaa paikkaa maksutta.

* Lipputuloilla mahdollistetaan konsertin järjestäminen. Ostamalla lipun tuet myös MLL Viitasaaren -yhdistystämme 2 eurolla.

Konsertti toteutuu, kun 200 lippua on varattu!
Eli varaathan lippusi mahdollisimman pian!

Tapahtuma-ajat: 

  • to 12.9. klo 17–20

Tapahtumapaikka: 

Viitasaari Areena

Sijaintikunta: 

Viitasaari

Käyntiosoite: 

Urheilutie 9

Postinumero: 

44500

Postitoimipaikka: 

Viitasaari

Tapahtuman lisätiedot: