Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Veneretket Pihkurinsaareen

Viitasaari | Viitasaari

Veneretket Pihkurinsaareen lauantaina 15.6. ovat Kalahaukkapalveluiden avajaistapahtuma. Tervetuloa mukaan! Paikkoja vain 20:lle, joten varaa omasi pian, vaikkapa ryhmänä.

Saatuamme 20 ilmoittautumista ja jos säät suosivat, retki toteutuu lauantaina 15.6. Päivän aikana järjestämme kaksi erillistä retkeä Pihkurinsaareen, jolloin kuljetamme lähtijät turvallisesti saareen ja takaisin.
Ensimmäisen lähtö tapahtuu klo 11 ja toinen klo 14, ilmoittaudu siis näistä jompaan kumpaan.
Lähtö- ja paluusatamana toimii valintasi mukaan Pihkurin venesatama (Hotelli Pihkuri), Myllärinpuiston satama (Isoaho) tai Porthanin satama (keskusta).

Retken hintaan 30 euroa/ henkilö (sis.alv, alle 14-vuotiaat puoleen hintaan) kuuluu kelluntaliivien vuokra, kuljetukset satamien ja Pihkurinsaaren välillä, sekä nokipannukahvit tai mehu ja makkarat saaressa. Myös omat eväät sallitaan. Tarjoamamme retkieväät ovat laktoosittomia, mutta ilmoitathan ruoka-aineallergioistasi etukäteen.

Retki maksetaan etukäteen viimeistään lähtörannassa. Maksutapoina käteinen, pankki/ luottokortti, tilisiirto, Mobilepay ja PayPal. Jos osallistuja peruu reissun muun kuin lääkärintodistuksellisen sairastapauksen vuoksi, maksua ei palauteta. Sääolosuhteiden pakottaessa reissu perutaan ja suoritetut ennakkomaksut palautetaan.

Ilmoittautuessasi saat tarkemmat lisäohjeet ja tietoa retkeä koskien. Ilmoittaudu mukaan vastaamalla tähän tapahtumaan, soittamalla 040 569 5309/ Keijo tai tekstivestillä, whatsapissa tai sähköpostilla kalahaukkapalvelut@gmail.com.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 15.6. klo 11–17

Tapahtumapaikka: 

Viitasaari

Sijaintikunta: 

Viitasaari

Postinumero: 

44500

Postitoimipaikka: 

Viitasaari

Tapahtuman lisätiedot: