Tapahtuma ei ole enää voimassa.

TraktoriJatzit

Viitasaari | Kahvila Myllytupa

TraktoriJatzit on pienen Suovanlahden kylän vakiasukkaiden ja kesämökkiläisten yhteisponnistus. Tulevana kesänä tapahtuma järjestetään jo 16:tta kertaa, vapaaehtoisvoimin. Tapahtuma on kaksipäiväinen, perjantaina tapahtuma alkaa perintisellä traktorimarssilla. Traktorit valtaavat Viitasaaren torin ja illaksi ne saapuvat Suovanlahden Myllytuvalle ja sitten polkaistaan jatzailu käyntiin.

Lauantaina iltapäivällä järjetetään lapsille oma tapahtuma, Lasten Päivä, joka on ilmaistapahtuma kaikille lapsille ja lapsenmielisille.

Myllytuvalla vieraat valtaa Myllytuvan maaginen ilmapiiri, joka saa suomalaiset puheliaiksi ja ilta muuttuu varhaiseksi aamuksi iloisen rennossa ilmapiirissä. Joka tämän on kerran kokenut, haluaa kokea saman uudestaan. Aina aurinkoinen Suovanlahti näkyy suovanlahtelaisissa iloisena ja positiivisena asenteena, joka tarttuu. TraktoriJatzien vakituiset kävijät ovat sydämeltään suovanlahtelaisia, elleivät satu olemaan niin onnekkaita että saavat asua kylällä vakituisesti tai mökkiläisenä.

Lisätietoja ja esiintyjät www.traktorijatzit.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 6.7. klo 19–2

Tapahtumapaikka: 

Kahvila Myllytupa

Sijaintikunta: 

Viitasaari

Käyntiosoite: 

Vesannontie 2124

Postinumero: 

44670

Postitoimipaikka: 

Suovanlahti

Puhelinnumero: 

044 0936 365

Sähköposti: 

kahvilamyllytupa@gmail.com

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: