Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Lavatanssikurssi, Vanha tango keskitaso

Saarijärvi | Kukonhiekan Huvikeskus

Opettajina Riitta ja Lare Pitkänen, järjestäjänä Tanssin Taikaa ry. Tanssinopetusta letkeässä ilmapiirissä, et tarvitse omaa paria, ei ennakkoilmoittautumista. Hinta 7€ kerta.

Riitta ja Lare Pitkänen ovat Suomen Tanssinopettajain Liitto STOL ry:n kouluttamia tanssinopettajia. Riitta ja Lare ovat luultavasti opettaneet suurinta osaa keskisuomalaisista tanssinharrastajista, kokonaisvaltaisen oppilasmäärän yltäen vuositasolla noin 10 000 henkeen.

Seuratanssien lisäksi Riitta opettaa senioritanssia, latinobiccia ja rivitanssia eli kantria.

Tanssinopetus on Pitkäsille toinen päätyö, ja viikoittainen toimintasäde ulottuu aina Karstulasta Jyväskylään saakka. Opetuksen painotuksena on erityisesti parityöskentely ja tanssijoiden välinen vuorovaikutus. Tunneilla toimii aina parinvaihtorinki.

Huumori ja ihmisläheinen ote ovat myös tärkeä osa Riitan ja Laren opetustyyliä. "Kaikki ovat tervetulleita ja kaikki oppivat tanssimaan" - on Pitkästen motto. Lisäksi molemmat kokevat olevansa tärkeällä asialla säilyttämässä ainutlaatuista suomalaista lavatanssikulttuuria.

Vuonna 2014 Riitalle ja Larelle myönnettiin Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry:n kultainen ansiomerkki pitkäaikaisen lavatanssin hyväksi tehdyn työn puolesta.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 29.5. klo 18.30–20.30

Tapahtumapaikka: 

Kukonhiekan Huvikeskus

Sijaintikunta: 

Saarijärvi

Käyntiosoite: 

Kukonhiekantie 35

Postinumero: 

43100

Postitoimipaikka: 

Saarijärvi

Puhelinnumero: 

040 540 2086

Sähköposti: 

pekka.rantala@pullistus.inet.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: