Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Estetiikan tohtori Liisa Väisäsen luento

Saarijärvi | Saarijärven museo

Liisa Väisänen johdattaa tuntemaan tilan kokonaisvaltaisesti osoittaen historiallisia arkkitehtuurin vaiheita ja niiden symboliikkaa. Liput 8 e, sis. luennon, Palatsi-näyttelyn pääsylipun ja kahvin.

Liisa Väisänen on Espanjassa asuva taiteentutkija. Hän on kirjoittanut tietokirjoja ja luennoinut jo vuosien ajan symbolien ja taiteen maailmasta. Hän on myös ollut asiantuntija-käsikirjoittajana Yle TV1:n ja Yle Radio 1:n Merkkien salat -sarjassa, jossa avataan symbolikielen maailmaa.

Liisa Väisänen on opiskellut Helsingin, Sorbonnen, Genovan sekä Kairon yliopistoissa. Hän on filosofian maisteri (yleinen kirjallisuustiede) ja filosofian tohtori (estetiikka).

"Tila on kieli, joka kertoo sen lukemista taitavalle paljon", sanoo Liisa Väisänen. Taiteilijat Maisa Kivi ja Johanna Pisto ovat yhdistäneet taiteellisessa työskentelyssään historian eri tyylikausien elementtejä ja rakentaneet Saarijärven museoon mielikuvituksellisen tilakokonaisuuden, Palatsin. Liisa Väisänen opastaa myös kuulijansa eläytymään kokonaisvaltaisesti Palatsin eri tiloihin sekä tulkitsemaan niiden kieltä ja symboliikkaa.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 25.10. klo 15

Tapahtumapaikka: 

Saarijärven museo

Sijaintikunta: 

Saarijärvi

Käyntiosoite: 

Herajärventie 2

Postinumero: 

43100

Postitoimipaikka: 

Saarijärvi

Puhelinnumero: 

044 4598411
044 4598292

Sähköposti: 

museo@saarijärvi.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: