Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Verkkokauppa-työpaja

Pihtipudas | Pihtiputaan kunnantalo

Menestyvän verkkokaupan perustaminen vaatii muutakin kuin teknistä osaamista! Tule kuulemaan lisää aiheesta maksuttomaan työpajaan.

Tervetuloa mukaan verkkokauppa-työpajaan! Työpaja järjestetään Pihtiputaalla keskiviikkona 21.11.

Työpaja sisältää noin 2 h asiantuntijaluentoa, noin 2 h verkkokauppa-ratkaisun kokeilua omalla koneella ja kahvituksen. Huom! Tarvitset kokeilua varten mukaan oman kannettavan tietokoneen tai tabletin.

Menestyvän verkkokaupan perustaminen vaatii muutakin kuin teknistä osaamista! Pelkkä verkkokaupan perustaminen ei riitä. Asiantuntija Nina Lehtomäki (Fulmore) esittelee, mitä kaikkea sinun kannattaa huomioida verkkokauppaa perustaessasi. Käymme läpi mm. verkkokauppasuunnitelman tekoa ja millaisia verkkokaupparatkaisuja markkinoilla on.

Työpajan lopuksi kokeilemme Finqu-verkkokaupparatkaisua. Verkkokaupparatkaisun kokeilulla haluamme näyttää osallistujille, että nykypäivänä verkkokaupan perustaminen ei vaadi suurta teknistä osaamista. Finqu ei ole paras verkkokaupparatkaisu jokaiselle vaan se on esimerkki markkinoilla olevista verkkokaupparatkaisuista. Ennen verkkokaupan perustamista verkkokaupparatkaisu kannattaa miettiä jokaisen omista lähtökohdista.

Ilmoittaudu mukaan verkkosivujen kautta: https://www.jyu.fi/digipolku/ilmoittautuminen

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 21.11. klo 13–17.30

Tapahtumapaikka: 

Pihtiputaan kunnantalo

Sijaintikunta: 

Pihtipudas

Käyntiosoite: 

Keskustie 9

Postinumero: 

44800

Postitoimipaikka: 

Pihtipudas

Tapahtuman lisätiedot: