Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Olen suomalainen -elokuva & tribuuttikonsertti

Pihtipudas | Putaanvirran sali Pihtipudas

Suuri Kari Tapio -kiertue uuden elokuvan ja tunnettujen laulujen merkeissä syksyllä!

Kari Tapion elämästä kertova Olen suomalainen -elokuva saa ensi-iltansa 13. syyskuuta. Aleksi Mäkelän ohjaaman elokuvan päärooleja näyttelevät Matti Ristinen ja Tiina Lymi. Pian ensi-illan jälkeen käynnistyy mittava erikoiskiertue, jonka yhteydessä nähdään kyseinen elokuva ja kuullaan Kari Tapion tunnetuksi tekemiä lauluja yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomen sekä viidessä erikoistilaisuudessa Espanjan Fuengirolassa.

Olen suomalainen -elokuvan ja Kari Tapion tribuuttikonserttien kiertue alkaa 13. syyskuuta Ylläkseltä ja päättyy 22. marraskuuta Saloon. Ennakkonäytös konsertteineen Pihtiputaalla to 12.9. Muut kiertuepaikkakunnat ovat Rovaniemi, Kemijärvi, Raahe, Muhos, Kiuruvesi, Kalajoki, Ylivieska, Imatra, Kuusankoski, Lohja, Rauma, Naantali, Pori, Kyrö, Klaukkala, Karkkila, Järvenpää ja Salo. Lisäksi pidetään Espoossa 5. joulukuuta erillinen Kari Tapion laulujen konsertti.

Kiertue matkaa myös Espanjan Fuengirolaan, jossa on luvassa viisi erikoisiltaa 10.-15. lokakuuta. Olen suomalainen -elokuva nähdään kolmesti paikallisessa elokuvateatterissa. Lisäksi Ravintola Kukossa pidetään kaksi kiertueen konserttia.

Elokuvan ja konsertin ilta on mittava, yli kolmituntinen esitys Kari Tapion elämän ja musiikin parissa. Konserttiosuudessa esiintyy Kari Tapiota aikanaan säestänyt Hänen Orkesterinsa solisteinaan Kari Tapion poika Jani Jalkanen ja Dimitri Keiski.

– Luvassa on ainutlaatuinen kiertue, jollaista ei ole maassamme aiemmin nähty, kertoo kiertueen manageri Joona Jalkanen. – Meillä on kiertävä elokuvateatteri projektoreineen ja valkokankaineen, ja rakennamme näytökset aina jokaiseen esityspaikkaan erikseen. Elokuvan jälkeen on väliaika ja sen jälkeen täysipainoinen konsertti isäni suosituimmista lauluista, Joona Jalkanen jatkaa.

Kari Tapio, oikealta nimeltään Kari Jalkanen, syntyi Suonenjoella 22.11.1945. Hän menehtyi sairaskohtaukseen joulukuussa 2010. Kari Tapio sai uransa aikana yhteensä 21 kultalevyä, 8 platinalevyä ja yhden tuplaplatinan. Iskelmä-Finlandian hän sai vuonna 2003. Lisäksi hänet valittiin Emma-gaalassa parhaaksi miespuoliseksi artistiksi vuosina 1999 ja 2005.

Kari Tapio / Elokuva- ja konserttikiertue:

To 12.9. klo 18 Pihtipudas, Putaanvirran sali

Tapahtuma-ajat: 

  • to 12.9. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Putaanvirran sali Pihtipudas

Sijaintikunta: 

Pihtipudas

Tapahtuman lisätiedot: