Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Soiva Sammakko - lastenteatteria Petäjävedellä

Petäjävesi | Miilu-auditorio

Teatteri Soiva Sammakko saapuu Petäjävedelle ja toivottaa kaikki lapset ja lapsenmieliset tervetulleeksi Musiikkia Mesimetsästä - näytökseen!

Lippu 7€ tai 4:n hengen perhelippu 20€ (käteismaksu ovella)
Kesto n. 30 min, ikäsuositus 2-102v.
Näytös järjestetään auditorio Miilussa ja se alkaa klo 10.

Tervetuloa! Näytös järjestetään yhteistyössä Petäjäveden kulttuuripalveluiden kanssa.

”Mesimetsä on paikka jossa Soiva Sammakko ystävineen asuu. Eräänä päivänä kukkia kastellessaan Soiva Sammakko löytää postinkantaja Kalle Kalan toimittaman kirjeen, jossa Amalia Ankka kutsuu ystävykset veneretkelle. Mutta kuinka käy Petula Pöllön siivouspäivän? Ehditäänkö Aarnitammen piha haravoida ennen lähtöä, mitä sitten otetaan evääksi jos eväspullat katoavat parempiin suihin jo retkeä edeltävänä päivänä ja onnistuuko Keijo Kettu pelastamaan tilanteen kun veneretken kapteenille nousee kuume ennen lähtöä? ”

”Tuu mukaan lähdetään – mennään Mesimetsään!” Näin alkaa laulu joka johdattelee Musiikkia Mesimetsästä – nukketeatterimusikaaliin, joka on Soiva Sammakko esityssarjan seitsemäs osa. Musikaali kerää yhteen Soiva Sammakko – näytelmissä jo aiemmin kuullut parhaat laulut ja nivoo niistä uusien sävellysten kanssa hauskan tarinan. Seikkailua ja selkkausta on luvassa ennen kuin laulut on laulettu ja tarina saatu onnelliseen päätökseen. Musikaali on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille ja sen teemoja ovat ystävyys ja yhteistyön tärkeys. Nukketeatterimusikaalissa saa myös yleisö leikkiä ja laulaa mukana!

https://soivasammakko.wordpress.com/ohjelmisto/musiikkia-mesimetsasta/

Tapahtuma-ajat: 

  • su 12.8. klo 10

Tapahtumapaikka: 

Miilu-auditorio

Sijaintikunta: 

Petäjävesi

Käyntiosoite: 

Miilutie 4

Tapahtuman lisätiedot: