Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Hullu talo -kesänäyttely

Petäjävesi | Taidetila Toinila ja Taidepolku

Toinilan kesänäyttely 2019 jatkaa HULLU TALO -näyttelyiden sarjaa. Teema ja nimi saivat alkunsa Keski-Italian toistuvista maanjäristyksistä. Näyttelyn nimi viittaa taloihin, jotka järkkyvät perustuksiltaan maanjäristyksen voimasta. Samoin käy joskus ihmiselle nykyelämän kiivaassa puristuksessa. Hulluuteen kytkeytyykin monia merkityksiä: suomalaisissa kylissä on tunnettu ainakin yksi kylähullu, hulluus yhdistetään myös luovuuteen ja alitajunnan toimintaan. Mutta onko hulluus vain pahasta?

Näyttelyn nimi antaa osallistuville taiteilijoille paljon mahdollisuuksia linkittää omat teoksensa näyttelyn teemaan. Kesänäyttelyssä hulluun taloon sisältyy mm. lapsettomuutta, maailman ja mielen mullistuksia, ihmisen piilotettuja puolia sekä hyppyä tuntemattomaan.

Taiteilijapari Johanna Juvosen ja Biagio Rosan kuratoiman näyttelyn taiteilijat:
Toni Essel, Johanna Juvonen & Biagio Rosa, MariLiimatainen, Melanie Norris, Hans-Peter Schütt & Maja Breife.
Asumaton, tyhjillään oleva puurakennus tarjoaa persoonalliset puitteet näyttelylle. Se asettuu vuoropuheluun teosten kanssa ja ne tulevat osaksi Toinilan taloa. Toinilan rakennus ja sen nykyinen käyttötarkoitus on toiminut myös osaltaan inspiraationa teemalle, onhan Toinila jo itsessään vähän hullu talo!

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 10.7.–10.8.

  • ke klo 14–18
  • to klo 14–18
  • pe klo 14–18
  • la klo 12–16

Tapahtumapaikka: 

Taidetila Toinila ja Taidepolku

Sijaintikunta: 

Petäjävesi

Käyntiosoite: 

Koulutie 6

Postinumero: 

41900

Postitoimipaikka: 

Petäjävesi

Tapahtuman lisätiedot: