Matin ja Tepon Ideasta biisiksi -lauluntekokurssi

Petäjävesi | Nuorisotalo Feenix

Oletko aina halunnut teroittaa sävelkynääsi? Pursuileeko pöytälaatikkosi kappaleaihioita, jotka haluaisit saattaa valmiiksi? Onko bändilläsi loistavia ideoita, mutta viimeistely tökkii?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin on tarjolla asiantuntevaa apua, kun Matti Nurro ja Teppo Seppänen tulevat pitämään Petäjäveden nuorisotalo Feenixille biisikurssia 4. ja 5.7.2020.

Matin ja Tepon Ideasta biisiksi –lauluntekokurssille ovat tervetulleita osallistumaan säveltäjät, sanoittajat sekä bändit. Kurssilla saat eväitä laulun tekemiseen alusta loppuun saakka. Viikonlopun aikana pääset työstämään omaa biisiäsi joko yksin tai yhdessä muiden kanssa. Kurssilla on myös mahtava mahdollisuus verkostoitua muiden lauluntekemisestä kiinnostuneiden kanssa. Kurssi huipentuu kurssin satoa esittelevään ulkoilmakonserttiin.

Laulujen työstämisen ohella saat myös tietoa musiikkibisneksestä, musiikin tuottamisesta ja julkaisemisesta. Musiikkityyli on vapaa, tärkeintä on kiinnostus laulujen tekemiseen.

Kurssin kesto 2 x 8h. Kurssin hinta 60 e/hlö. Sitovat ilmoittautumiset pe 26.6. mennessä. Tiedustelut kurssin sisällöstä: Teppo Seppänen 0400 545318, teppo.seppanen@gmail.com

Matti Nurro tunnetaan kenties parhaiten Miljoonasade-yhtyeen kitaristina, vaikka hän on myös säveltänyt ja sovittanut monia yhtyeen kappaleita. Teppo Seppänen on pitkän linjan musiikin ammattilainen tuottamisesta säveltämiseen. Asiantuntemusta kappaleiden tekemisen eri vaiheista siis riittää.
Järj. Petäjäveden kunnan kulttuuritoimi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 4.7. klo 10
  • su 5.7. klo 10

Tapahtumapaikka: 

Nuorisotalo Feenix

Sijaintikunta: 

Petäjävesi

Käyntiosoite: 

Koulutie 1 A

Postinumero: 

41900

Postitoimipaikka: 

Petäjävesi

Tapahtuman lisätiedot: