Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Uusi Alku PT-ryhmä liikunnan aloittaville

Muurame | ALIVE Training & Therapy

Suosittu Uusi Alku- ryhmä starttaa maanantaina 12.11. klo 18!

Uusi Alku – ryhmässä mietitään erilaisia tapoja herätellä omaa mielenkiintoa hyvinvointia, terveyttä ja liikuntaharrastusta kohtaan. Tiedämme kyllä liikunnan suotuisat vaikutukset omaan hyvinvointiin, mutta miksi sen aloittaminen on silti niin vaikeaa? Mieli tekee ehkä liikkua, mutta miten ja kuinka paljon? Mistä löytäisi ajan omalle liikuntaharrastukselle, motivaatiosta puhumattakaan?

Uusi Alku – ryhmä on tarkoitettu sellaisille henkilöille, joiden edellisestä liikuntaharrastuksesta on vierähtänyt kuin huomaamatta kymmenkunta vuotta. Treenitaustaa salilta voi olla olemassa vuosien takaa, tai voit olla aivan vasta-alkaja kaikessa. Ehkä olet myös käynyt ryhmäliikuntatunneilla jossain vaiheessa vuosia sitten, tai haluaisit aloittaa säännöllisen treenaamisen kuntosalilla. Nykyiset salivempaimet voivat aiheuttaa päänvaivaa käytettävyydeltään, etkä oikein kehtaa kysyä apua niiden parissa.

Uusi Alku – ryhmässä pääset tutustumaan yleisimpiin salilaitteisiin turvallisesti Personal Trainerin opastuksella, ja saat rajattoman käyntioikeuden kuntosalille ja kaikille ryhmäliikuntatunneillemme kurssin ajaksi. Kurssin aikana mietimme myös motivaation ja tapojen merkitystä liikuntaharrastuksen aloittamiseksi, ja käymme läpi yleisiä asioita ravitsemuksen ja palautumisen merkityksestä. Saat myös yleisen ohjelman salille, jonka avulla pääset aloittamaan turvallisen treenaamisen.

Tee siis elämäsi paras päätös jo tänään ja ilmoittaudu mukaan Uusi Alku – ryhmään. Pian huomaatkin jo miettiväsi, miksi ihmeessä et tehnyt tätä jo aikaisemmin.

Ajankohta: maanantaisin 12.11. – 3.12. klo 18 – 19
(4 PT-ryhmätapaamista ja rajaton kuntosalin&ryhmäliikunnan käyttö 12.11. – 3.12.)
Hinta: 99 €
Ilmottautuminen & lisätiedot: anne@alivekeskus.fi

Ryhmän vetäjänä Personal Trainer Anne Korkia-aho

Koulutus:
Trainer4You Personal Trainer
Opintoja liikuntalääketieteestä ja ravitsemustieteestä Itä-Suomen yliopistossa
Painonnostovalmentaja

Ohjaajana Crossfitissä v. 2014 alkaen, PT:nä ja ryhmäliikuntaohjaajana ALIVELLA huhtikuusta 2016

Erikoisosaaminen: toiminnallinen harjoittelu, liikkuvuus ja kehonhuolto sekä ravitsemus ja erikoisruokavaliot

Vapaa-aikani kuluu opiskellessa ja erilaisten liikunta-aktiviteettien parissa. Tärkeintä liikkumisessa on mielekkyys ja hyvä olo, silloin jaksaa tehdä töitä tavoitteen eteen. Ohjaajana olen iloinen ja vaativa, tykkään korostaa oikeaa suoritustekniikkaa ja tiukkaa tekemistä. Ota yhteyttä, niin aloitetaan treenit yhdessä!

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 12.11. klo 18–19

Tapahtumapaikka: 

ALIVE Training & Therapy

Sijaintikunta: 

Muurame

Käyntiosoite: 

Setäläntie 3

Postinumero: 

40950

Postitoimipaikka: 

Muurame

Tapahtuman lisätiedot: