Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Joulu – Ninni Poijärvi & Tommi Kalenius

Kyyjärvi | Kyyjärven kirkko

Kaksi laulaja-lauluntekijää, Ninni Poijärvi ja Tommi Kalenius, tarjoilevat joulumuistoja jouluihmisille konserttikiertueellaan.

Viime vuoden parhaimpien albumien joukkoon Helsingin Sanomien arvioinneissa sekä Suomen virallisen listan sijalle kaksi yltänyt Ninni Poijärven Joulu-levy tuo herkän, mutta vahvan kokonaisuuden yleisön eteen konserttikiertueella marras-joulukuussa 2019.

Rakastetuista joulun klassikoista kuoriutuu vähäeleisyyden ja vahvan näkemyksellisyyden kautta esiin eletyt muistot, tunteet ja ajatukset, joille jouluna on tilaa. Konsertin äänimaisema on akustinen, orgaaninen ja intiimi. Viulu, akustinen kitara ja kaksi laulaja-lauluntekijää, Ninni Poijärvi sekä Tommi Kalenius tulkitsevat lauluja omalla tavallaan ja hetkessä kiinni. Laulujen välissä kuultavat tarinat ovat osa artistien persoonallisuutta ja konsertissa päästäänkin matkalle, joka voi kuljettaa omiin tärkeisiin joulumuistoihin.

Marras-joulukuussa 2019 tehtävä joulukiertue kulkee ympäri Suomen kirkoissa, jotka luovat ikiaikaisen ja kauniin näyttämön juuri tähän aikaan vuodesta. Laulut liittyvät osaksi suurempaa tarinaa. Konsertti on matka johonkin tuttuun ja johonkin uuteen, kadotettuun ja löydettyyn.

Joulukiertueen tuottavat MagnumLive sekä Puisto Live.

Liput:
Lippu alk. 20 – 25 € palv maksut, riippuen kirkosta
www.ticketmaster.fi

Nettisivut:
www.ninnipoijarvi.com
www.tommikalenius.com

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 25.11. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Kyyjärven kirkko

Sijaintikunta: 

Kyyjärvi

Käyntiosoite: 

Tuliharjuntie 18

Postinumero: 

43700

Postitoimipaikka: 

Kyyjärvi

Tapahtuman lisätiedot: