Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Meidän yhdistyksestäkö hankehakija?

Keuruu | Verkossa
Meidän yhdistyksestäkö hankehakija? 27.10.2020
Meidän yhdistyksestäkö hankehakija? 27.10.2020

Onko yhdistyksenne toiminnassa asioita, jotka kaipaavat muutosta tai kehittämistä? Löytyykö teiltä hieno idea hankkeeksi, mutta tarvitsette tukea suunnitelman tekoon?

Koulutuksessa tutustutaan hankesuunnittelun periaatteisiin ja suunnitelman keskeisiin elementteihin. Koulutuksesta saat hyvän startin oman yhdistyksesi hankesuunnitteluprosessiin.

• Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA ja Leader rahoittajina
• Hankesuunnittelun periaatteet
• Hankehakijan valmiudet
• Toimiva hankehakemus ja viestinnän suunnittelu

Ilmoittautumiset Keuruun kansalaisopistolle p. 0207 738733 tai keuruu.fi/kansalaisopisto. Ilmoittautumisaika 19.8.-20.10. Linkki verkkokoulutukseen toimitetaan ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kouluttajina toimivat KYT-järjestöpalveluiden ja Leader-toiminnan asiantuntijat. Koulutus voidaan tarpeen vaatiessa toteuttaa opiston tilojen sijaan verkossa.

Maksuton koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysjärjestöissä ja muissa yleishyödyllisissä yhdistyksissä toimiville. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Hankasalmen kansalaisopisto, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut, Keski-Suomen Leader-ryhmien Sykettä 2 -hanke ja Leader Maaseutukehitys ry.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 27.10. klo 17–19

Tapahtumapaikka: 

Verkossa

Sijaintikunta: 

Keuruu

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Keuruun kansalaisopisto p. 0207 738 733