Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Suuri Valelääkärikirja (Live!)

Karstula | Karstulan lukion auditorio

Kolottaako? Nyrhiikö elämä? Eurooppa Neljän vastaanotto mielen kolotukseen ja nyrhimiseen on avoinna. Suuri valelääkärikirja on sairaan hauska revyy, jossa potilaalle vahvasti suositellaan luettavaksi tämä seloste ennen antautumista Eurooppa Nelosen valkotakkisten vietäväksi.

Selaamme läpi kirjan. Kirjan, jossa ei ole ainoatakaan sivua - Suuri Valelääkärikirja (Live!). Esitys katsoo suomalaista terveydenhoitoa humoristin silmin. Vauhdikkaat sketsit ja laulut piirtävät verkkokalvolle sekä väristävät tärykalvolle koko ihmiselon kaaren. Se avaa vähintään puolittaisia totuuksia sairauksista ja niiden hoitamisesta, luulosairauksia myöten. Käsikirjoituksesta vastaa mm. Tankki täyteen ja Reinikainen televisiosarjojen takaa löytyvä Jussi Tuominen yhdessä Janne Viitaniemen kanssa. Näytelmän ohjaa Teatteri Eurooppa Neljälle aiemmista ohjauksista tuttu mies Ola Tuominen.

Pyydämme ottamaan huomioon katsomoon saapuessanne esityksen mahdolliset sivuvaikutukset: hallitsemattomat naurun pyrskähdykset, sitkeät korvamadot ja jälkikäteen ilmenevän endorfiinihumalan sekä määrämittaista pidemmän ilontunteen.

Suosittelemme esityksen yliannostusta, se on jopa suotavaa!

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 20.2. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Karstulan lukion auditorio

Sijaintikunta: 

Karstula

Käyntiosoite: 

Koulutie 13

Postinumero: 

43500

Postitoimipaikka: 

Karstula

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-13

Yhteystiedot: 

Teatteri Eurooppa Neljä

Lippujen hinnat: 

20/18€

Lipunmyyjät: 

Lipputoimisto

Puhelinnumero: 

p. 0600 95020 (1,98 € / min + pvm/mpm) (ma-la 9 -21)

Osoite: 

TE4 toimisto

Puhelinnumero: 

040 3000 800

Järjestäjä: