Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Isänpäivätreenit CrossFit Jyväskylässä

Jyväskylä | CrossFit Jyväskylä

Tuo isäsi tai poikasi viettämään urheilullinen hetki isänpäivätreeneissä. Isänpäivätreeneihin ovat kaikki tervetulleita, vaikka yksinkin sukupuolesta riippumatta.

Isänpäivänä pääset CrossFit Jyväskylään kokeilemaan CrossFit-harjoittelua ilmaiseksi valmentajan opastuksella!

Isänpäivän treenitunnit

Klo 13 ja 16 Bootcamp Endurance
Klo 14 Bodyweight skills
Klo 15 Muscle ja Power
Klo 17 Painonnosto tekniikka
Klo 18 Kehonhuolto

Kaikki treenit kestävät tunnin, ellei muuta mainita.

BOOTCAMP ENDURANCE-tunneilla harjoitellaan peruskestävyys-, vauhtikestävyys-, sekä maksimikestävyysalueilla. Harjoituksissa ei käytetä raskaita painoja eikä vaikeimpia telinevoimisteluliikkeitä.

MUSCLE & POWER -tunneilla kasvatetaan voimaa ja lihasta. Kovat tulokset vaativat kovaa treeniä. Muscle&Power -tunnilla treenataan aina raskailla ja haastavilla painoilla.

KEHONHUOLTO -tunneilla keskitytään lihashuoltoon ja liikkuvuuden lisäämiseen. Tällä tunnilla lisätään nivelten ja lihasten liikelaajuuksia, huolletaan kehoa ja opitaan samalla anatomiaa ja kehon toimintaa. Tunnilla opetellaan myös harjoituksia omatoimiseen mobilisointiin.

PAINONNOSTO TEKNIIKKA-tunneilla harjoitellaan painonnoston tekniikoita. Harjoittelun perustan muodostavat tempaus sekä työntönosto eli rinnalleveto ja työntö. Tunti sopii sekä vasta-alkajille että jo pitkään harjoitelleille.

BODYWEIGHT SKILLS -tunneilla harjoitellaan kehon hallintaa erilaisten kehonpainoliikkeiden avulla. Tunti pitää sisällään perusakkrobatiaa, voimaharjoittelua kehon omalla painolla sekä telinekohtaista harjoittelua permannolla, renkailla sekä rekillä.

Paikalle kannattaa tulla ajoissa, jotta ehtii vaihtaa sisäurheiluvaatteet päälle.

Isäsi tai kaverisi voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ilmaiseksi. Seuraavista kerroista veloitamme 5 euroa/kerta tai harjoittelua voi jatkaa on ramp -kursseilla. Tunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Sorastajantie 1:n tilat sijaitsevat Seppälänkankaalla Tokmannia vastapäätä samalla piha-alueella. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Saapumisohje CrossFit Jyväskylään https://youtu.be/yVAfRUdHlJ8

Tapahtuma-ajat: 

  • su 11.11. klo 13–19

Tapahtumapaikka: 

CrossFit Jyväskylä

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Sorastajantie 1

Postinumero: 

40320

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Puhelinnumero: 

040 658 1996

Sähköposti: 

asiakaspalvelu@crossfitjyvaskyla.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: