Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Stressille kyytiä! -ryhmä

Jyväskylä | Minna Canthin Kulma

Kaipaatko hengähdyshetkiä arkeesi? Siinä tapauksessa, tervetuloa ryhmään, jonka aikana opit antamaan stressille kyytiä joogan, luonnon ja hengityksen avulla.

Ryhmän kokoontumiskerroilla

- Teemme lempeän yin-joogaharjoituksen (n. 60 min), jonka myötä etenemme aina kunkin tapaamisen teemaan
- käsittelemme stressiä yleisellä tasolla
- Käymme läpi teorian valossa ja keskustellen, kuinka koettua stressiä voi säädellä joogan, hengityksen ja luonnon avulla. Teemme myös teeman mukaisia harjoituksia (esim. hengitys-, mielikuvaharjoitukset) joiden annin voit soveltaa suoraan arkeesi
- Ryhmän aikana saat työkaluja tarkastella arkesi kuormittavuutta, voimavarojasi ja pohtia näiden välistä tasapainoa

Ryhmää ohjaa Susanna Homanen, psykologi, joogaopettaja (RYT200) ja luonto-ohjaajaopiskelija.

Joogan osuus on mieltä ja kehoa rauhoittavaa yin-joogaa. Yin -harjoituksessa asanat kestävät useamman minuutin ja harjoituksen vaikutukset kohdistuvat lihaskalvoille ja harjoituksen myötä kehon liikkuvuuteen. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta joogasta, paikanpäältä löytyvät harjoitukseen tarvittavat välineet.

Kokemuksellisten harjoitteiden kautta stressiin pyritään hakemaan helpotusta ja uudenlaista suhdetta mm. Metsämieli -menetelmän ja psykofyysisen hengitysterapian avuin (tapahtuman lopussa linkit sivustoille, joissa lisätietoa menetelmistä). Susanna on kouluttautunut /kouluttautuu kyseisten menetelmien käyttöön.

Ryhmä on suljettu ja harjoitusten ohessa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Voit itse säädellä osallistumisen määrää ryhmässä, kunnioitamme ryhmässä myös muiden tilaa.

Ryhmä on kooltaan ohjaaja + 3-7 osallistujaa.

Early bird hinta 250 e, voimassa 23.8.2018, jonka jällkeen hinta on 290 e, ilmottautuminen on sitova. Maksu sisältää ryhmää edeltävän puhelinhaastattelun, ryhmän tapaamiset ja kirjallisen materiaalin (yin-joogaharjoitukset, tietoiskut ja ryhmässä tehdyt harjoitukset). Ilmoittautumiset hetkipalvelut@gmail.com tai
Susanna Homanen 04578757180.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 30.9. klo 17–19
  • su 7.10. klo 17–19
  • su 14.10. klo 17–19
  • su 21.10. klo 17–19

Tapahtumapaikka: 

Minna Canthin Kulma

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Seminaarinkatu 36

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: