Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Saatana saapuu naistenhuoneelle

Jyväskylä | Kulttuuriklubi Siperia, Veturitallit

Veturitalleilla, Siperian nuorisoteatterin alla toimiva nuorten aikuisten teatteriryhmä ruotii 17. toukokuuta ensi-iltaan tulevassa esityksessään ajatuksia sukupuolien eroavaisuuksista, nais-stereotypioista, kainalovaginoista ja thigh gapeista, kehopositiivisuudesta ja -negatiivisuudesta, kauneusihanteista, valheellisista mielikuvista, rooleista ja ylipäänsä naiseudesta. Feministit ja muovinaiset. Naisten välinen solidaarisuus ja sotatila. Mitä ja keitä ovat ihmiset kaiken tuon takana?

Nuorista, 20-29-vuotiaista naisista koostuva ryhmä on tutkinut naiseuteen liittyviä ilmiöitä devising-teatterin keinoin ja valmistanut näiden tutkimusten tuloksista irrottelevan, eri näkökulmilla leikittelevän ja kevyesti sekopäisen esityksen. Esityksen materiaaleina on käytetty mm. ryhmäläisten kirjoituksia, keskusteluja, improvisaatiota, nettikeskusteluja, blogeja ja Jodelia.

Esitysteksti on työryhmän ja sen on koostanut ja ohjannut Anumaaria Tulla. Esitys on mahdollista nähdä toukokuussa Jyväskylän Veturitalleilla sekä Yläkaupungin Yössä Juomatehtaan Studiossa. Esitystä ei suositella alle 13-vuotiaille.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 24.5. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Kulttuuriklubi Siperia, Veturitallit

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Veturitallinkatu 6

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Puhelinnumero: 

045 264 8280

Sähköposti: 

siperia@jkl.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: