Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Red Nose Company: Juoksuhaudantie

Jyväskylä | Jyväskylän kaupunginteatteri, Vapaudenkatu 36

Huippukoomikot Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama ovat kiertäneet Suomea jo neljän vuoden ajan tällä kulttimaineeseen nousseella esityksellä. Juoksuhaudantie on hurmannut sekä kriitikot että monenikäiset yleisöt. Juoksuhaudantie on nähty eri puolilla Suomea jo yli 80 kertaa - ja matka jatkuu!

Kaksi klovnia käy läpi Kari Hotakaisen Finlandia-palkitun romaanin teatterilavalla kahdessa tunnissa. Tarinaa rytmittävät klovnien tulkinnat rock-klassikoista: Neil Youngista U2:seen ja Johnny Cashiin. Klovnien esitys on pohjimmiltaan kansanteatteria - helposti lähestyttävää, hauskaa ja viihdyttävää.

Juoksuhaudantien tarina lähtee liikkeelle, kun Matti Virtanen on menettänyt perheensä. Kotirintamalla - ruoanlaitossa ja lastenhoidossa - kunnostautunut mies tippuu tyhjän päälle. Matti oivaltaa, että hankkimalla talon hän voisi saada vaimonsa pyörtämään eropäätöksen. Päämääränsä saavuttaakseen Matti on valmis äärimmäisiin tekoihin. Alkaa mielipuolisuutta hipova saalistus Keskuspuiston lenkkipoluilla ja helsinkiläisessä pientaloidyllissä...

Jo yli 10 000 katsojaa! Ryhmän edellinen vierailu, Punainen viiva, Jyväskylän kaupunginteatterissa oli loppuunmyyty, varaa paikkasi pian!

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 26.4. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Jyväskylän kaupunginteatteri, Vapaudenkatu 36

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: