Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Mika Nuojua: Kahdeksan kärjessä - Elämäni levyt

Jyväskylä | Jyväskylän kaupunginteatteri, Vapaudenkatu 36

Yksi mies näyttämöllä. Tarinoiden ja ihmiskohtaloiden kavalkaadi musiikin siivittämänä. Teksti on täyttä tätä päivää. Näytelmä sekoittaa oivallisesti Stand uppia ja puhekomediaa. Ja kuten hyvässä komediassa eli elämässä aina, tunteiden kirjo on moninainen. Mies soittaa ja puhuu mitä haluaa.
Näytelmästä kirjoitettua

"Pölösen monologinäytelmässä keski-ikäinen mies vetäytyy kotitalonsa kellariin. Sieltä löytyy omaa tilaa ja opiskeluvuosina hankitut hifilaitteet. Vaimo ei enää aikoihin ole jaksanut kuunnella miehensä puheita ja suvun kesken yläkerrassa vietettävät tyttären rippijuhlat herkistävät miehen käymään läpi vinyylilevyjensä laajaa kokoelmaa sekä hajanaista elämäänsä. Kahdeksan kärjessä - elämäni levyt muistuttaa lähtökohdiltaan Ylen Näistä levyistä en luovu -ohjelmasarjaa. Puheet tosin ovat huomattavasti roisimpia. Musiikkivalikoima ulottuu Bachista Frederikiin ja antaa Nuojualle hyvän pohjan esitellä miimisiä ja äänellisiä kykyjään."
Helsingin sanomat 11.4.2018 Lauri Meri
Katsojakommentteja

"Paras näytelmä ikinä!"

"Kahdeksan kärjessä oli ihana elämys - itketti ja nauratti, niinkuin aina Pölösen jutuissa - ja Mika Nuojua oli hillittömän hyvä. Sen jälkeen kesti kotimatkan räntäsateen riepotuksenkin"

Tapahtuma-ajat: 

  • la 6.4. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Jyväskylän kaupunginteatteri, Vapaudenkatu 36

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: