Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Merten gorilla seikkailunäytelmä

Jyväskylä | Jyväskylän kaupunginteatteri, Vapaudenkatu 36

Hädässä ystävä tunnetaan. Kun valtamerilaiva Hudson Queenin kapteeni Henry Koskela (Henri Halkola) tuomitaan syyttömänä vankilaan, konemestari Sally Jones (Piia Mannisenmäki) päättää todistaa asioiden oikean laidan. Helppoa se ei ole, sillä Sally Jones on puhetaidoton gorilla, mutta hän ei ole niitä jotka antaisivat periksi.

Sitkeässä salapoliisityössään Koskelan vapauttamiseksi Sally Jones osoittautuu huomattavasti älykkäämmäksi ja monin verroin rohkeammaksi kuin useimmat saattavat arvata. Vauhdikkaat ja jännittävät juonenkäänteet kuljettavat gorillaa Lissabonin satamakortteleista Intian pölyisille kujille ja maharadzan palatsiin. Matkaa tehdään höyrylaivoilla, kaksitasolentokoneella ja pitkin Portugalin liukkaita kattoja – aina niin kauan, kunnes totuus paljastuu ja oikeus voittaa.

Jakob Wegeliuksen menestysromaanin pohjalta dramatisoitu, menneen maailman ihmetyksellä ja suolanhajuisella merimieshurjastelulla maustettu näytelmä tarjoillaan kaikille seikkailunnälkäisille kouluikäisistä ylöspäin.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 12.1. klo 13

Tapahtumapaikka: 

Jyväskylän kaupunginteatteri, Vapaudenkatu 36

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: