Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Luuseri

Jyväskylä | Jyväskylän kaupunginteatteri, Vapaudenkatu 36

”Henrik Ståhl on ihana!” Tekstin oli Henrik itse salaa kirjoittanut koulun seinälle nähdäkseen, kuinka muut siihen reagoisivat. Kukaan ei nauranut, ja Henrik uskoi tekstin olevan ok – olevansa itse ok. Mutta sitten kirjaimet sutattiin. Seinällä lukikin, että Henrik on luuseri, ja siitä päivästä kiihtyi myös kiusaaminen.

Ruotsalaisen näyttelijän omaelämäkerrallinen monologi kertoo kokemuksista koulukiusattuna. Se nostaa esiin kysymyksiä, joissa riittää pohdittavaa niin kiusatuille, kiusaajille kuin koko ympäröivälle yhteisölle, nuorille ja aikuisille.

Miikka Tuomisen mukaansatempaava ohjaus sisältää koko tyylilajien kirjon draamasta komediaan ja suoranaiseen kauhuun. Näyttelijä-yleisötyöntekijä Hannu Rantala nähdään lukuisissa rooleissa kiusatusta kiusaajiin ja koulun ihanimpaan tyttöön. Katsojilla on mahdollisuus osallistua heti esityksen jälkeen noin 20 min ajan keskusteluun näytelmän esiin nostamista aiheista.

Esitys on tilattavissa Jyväskylän kouluihin kevätkaudella 2018. Lisätiedot ja tiedustelut markkinoija Saija Jäntti, p. 014 266 4175, saija.jantti@jkl.fi

Naurua ja kauhua yläasteen käytävillä – koulukiusatun selviytymistarina

Ensi-ilta ti 20.3.2018 klo 19 pienellä näyttämöllä

Esityksen arvioitu kesto n. 45 min, jonka jälkeen n. 20 min keskustelu näytelmän esille nostamista aiheista

Liput 7 €

Lippupisteeltä ostettaviin lippuihin lisätään palvelumaksu

Teksti Henrik Ståhl
Ohjaus Miikka Tuominen
Visualisointi Tellervo Syrjäkari

Rooleissa
Hannu Rantala

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 20.3. klo 19
  • ke 21.3. klo 13
  • ke 21.3. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Jyväskylän kaupunginteatteri, Vapaudenkatu 36

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: