Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Circus Triste: Veitsenterällä - Uudistumisen matka

Jyväskylä | Juomatehdas

Fyysinen monologi ja väkevä kasvutarina palaa Juomatehtaan ohjelmistoon. Joulukertomus, joka pysäyttää ja sytyttää intohimon uudestisyntymiselle. Oiva joululahja ystävälle ja yhteisöille.

Veitsenterällä kertoo henkilökohtaisen kasvutarinan yli 25 vuoden matkasta kyläkoulun opettajasta suuryritysten organisaatiokonsultiksi ja lopulta raajarikoksi sirkustaiteilijaksi. Teos katselee haikeasti ymmärtäen päähenkilön tutkimusmatkaa omaan elämänkaareensa.

Fyysisyys ja tarinallisuus ovat vahvasti läsnä tässä improvisatorisessa teoksessa, joka kerrotaan klovnerian, ilma-akrobatian, fyysisen teatterin ja tanssin keinoin. Puheosuudet ja mimiikka, musiikki ja hiljaisuus vuorottelevat. Esitys tulee iholle, säikäyttää, ilahduttaa ja koskettaa.

Katsoja viedään tunnelmien vuoristoradalla haikeudesta naurun kautta itkuun ja yllätetään yhä uudelleen. Syvemmältä kasvutarinan taustalta voi löytää Jungin arkkityyppejä elämän erilaisista vaiheista: Miten halua uudistua? Keneksi haluan tulla? Mitä haluan aloittaa?

Vesa Purokuru on myöhäisherännyt monipuolinen taiteilija, joka on opiskellut mm improvisaatiota, sirkusta ja fyysistä teatteria. Virtuoottisten temppujen sijaan hän tekee vaikutuksen fyysisellä läsnäolollaan ja merkitystä tihkuvalla liikkeellä.

Joulun esitykset sisältävät glögitarjoilun ja halutessa keskusteluhetken taiteilijan kanssa.
Varaa liput 20 € tekstarilla 050-5750485

Su 18.11. klo 18.00
Ti 20.11. klo 19.00 (Tämä esitys vain miehille keskustelu miesarkkityypeistä)
La 15.12. klo 16.00
Su 16.12. klo 15.00

Tapahtuma-ajat: 

  • la 15.12. klo 16
  • su 16.12. klo 15

Tapahtumapaikka: 

Juomatehdas

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Vapaudenkatu 25

Tapahtuman lisätiedot: