Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Walk for Freedom

Jyväskylä | Kirkkopuisto

14. lokakuuta yli 600 kaupungissa ympäri maailmaa kävellään ihmiskauppaa vastaan. Miksi? Koska maailmassa on yhä miljoonia ihmiskaupan uhreja. Myös Suomessa jopa sadat ihmiset joutuvan vuosittain ihmiskaupan uhriksi. Askel kerrallaan, nykypäivän orjuus voidaan kuitenkin lopettaa.

Walk for Freedomin tarkoituksena on levittää tietoisuutta ihmiskaupasta ja kerätä varoja sen vastaiseen työhön. Kävelemme kaupungin läpi tummiin vaatteisiin pukeutuneina ja huivi suumme peitteenä tehdäksemme näkyväksi ne ihmiset, jotka elävät yhä meidänkin keskuudessamme orjuudessa.

Tapahtuman takana on A21-järjestö, joka tekee maailmanlaajuisesti töitä ihmiskauppaa vastaan levittämällä tietoa, tekemällä ehkäisevää työtä ja auttamalla uhreja. Suomessa tapahtumaa koordinoi ihmiskaupan vastainen V.A.L.O. – Ei orjuudelle yhdistys.

Mitä sinun tulee tehdä? Helppoa, saavut vain paikalle viimeistään klo 13.30 pukeutuneena tummiin vaatteisiin. Kehotamme kaikkia osallistujia ostamaan saapuessaan itselleen virallisen Walk for Freedom –paidan, joka maksaa 15 euroa. Paitojen tuotto (painatuskustannusten jälkeen) menee A21:n ihmiskaupan vastaiseen työhön. Jos et halua hankkia virallista paitaa, voit käyttää myös omaa mustaa paitaa. Varauduthan omalla paidalla myös siinä tapauksessa, että paidat loppuvat kesken.

Käytämme myös keltaisia huiveja, jotka sidomme suumme peitteeksi symboloimaan sitä, että kävelemme ihmiskaupan uhrien puolesta jotka eivät itse saa ääntään kuuluviin. Saat huivin tapahtumapäivänä paikan päältä.

Ennen kävelyä kaikkien osallistujien tulee rekisteröityä, jotta saamme muun muassa oikeuden ottaa kulkueesta valokuvia. Voit hoitaa tämän mielellään etukäteen osoitteessa: http://www.a21.org/shop-event.php?intid=1341 mutta rekisteröityminen onnistuu myös paikan päällä ennen kävelyä.

Kutsuthan ystäväsikin mukaan, kävellään yhdessä vapauden puolesta!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 14.10. klo 13–15

Tapahtumapaikka: 

Kirkkopuisto

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: