Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Runousaamiainen

Jyväskylä | Ravintola Piato

Joko olet ehtinyt nauttimaan Runousaamiaisen laatuantimista? Seuraava tilaisuus sukeltaa säkenöivän runouden ja hyvän aamukahvin yhteispyörteisiin tarjoutuu Vanhan Kirjan Talvessa. Aloita siis lauantaiaamusi suuntaamalla askeleesi Mattilanniemeen ja Agoraan, jossa aamiaiskattauksen äärellä esiintyvät runoilijat Vesa Lahti, Suvi Valli, Ester Nuori Leppä ja Petri Turunen.

Tapahtuman järjestää Keski-Suomen Kirjailijat yhteistyössä Vanhan Kirjan Talven kanssa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa Ravintola Piatoon!

Esiintyjistä:

PETRI TURUNEN on kolme runoteosta julkaissut poeettinen aktivisti, joka esiintyy harvoin ja ihmettelee kaikkea.

SUVI VALLI on runoilija, kääntäjä ja esseisti, joka kaivautuu uutterasti historiaan ja harjoittaa kuljeksimista, yleistä tiedustelua ja nuuskintaa yhdessä Sakke-koiransa kanssa. Hänen liikettä ja liikennettä tutkiva teoksensa Spiraali voitti Nihil Interit -runouspalkinnon (2018).

VESA LAHTI on kolme runoteosta julkaissut kirjallisuuden kymmenottelija, jonka runot hehkuvat rakkauden ja melankolian sävyjä. Kulkijan löytöretkillä elokuva, luonto, musiikki ja valokuva taittuvat elämän kiinnekohtiin.

ESTER NUORI LEPPÄ on kolme runovihkoa ja yhden runolevyn julkaissut kirjanpainaja, joka haaveilee rap-artistin urasta. Leppä liikuttuu vanhoista miehistä ja suljettujen osastojen tupakkakopeista, hajoilee skitsofreenisessa neilikkamyrskyssä ja Lissabonin maanalaisissa kuppiloissa.

***

TAPAHTUMA FACEBOOKISSA:
https://www.facebook.com/events/941027849601007

Tapahtuma-ajat: 

  • la 8.2. klo 10–11

Tapahtumapaikka: 

Ravintola Piato

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Mattilanniemi 2

Tapahtuman lisätiedot: