Perjantain Löytöretki

Jyväskylä | Jyvälän Setlementti

Löytöretki on maksutonta vertais- ja harrastustoimintaa työttömille. Tule mukaan juuri silloin ja niille kerroille kuin haluat.

2.8. Kesän kuulumisia: Kokoonnutaan kesätauon jälkeen Jyvälään vaihtamaan kuulumisia. Kuunnellaan kesähittejä ja nautitaan jääteetä. Tervetuloa tutut ja uudet kävijät. Vielä on kesää jäljellä, Mikä kesä, Jäätelökesä, Hula Hula, Sommartider, Missä se Väinö on?

16.8. Kurkistus liike- ja tanssiterapiaan: Marianna ohjaa meille liike- ja tanssiterapiaharjoituksen. Tule tutustumaan. Soveltuu miehille ja naisille, jäykille ja notkeille. Helppoja ja mukavia harjoituksia. Kehon liikuttaminen hoitaa mieltä!

23.8. Metsiemme tuntematon aarreaitta: Harjun vesilinnan luontomuseossa Metsiemme tuntematon aarreaitta -näyttely. Tavataan Vesilinnan alaovella klo 13:45. Tutustutaan metsäotusten seikkailuihin, joita voidaan jatkaa keskiviikon Laajavuoren retkellä.

30.8. Syntyykö työnhausta satoa? Keskustellaan työnhausta. Mitä toiveita työelämän suhteen on? Miten virittäytyä hakemaan töitä? Onko unelmatyötä olemassa? Keskustellaan aiheesta vertaisesti. Ideoidaan yhdessä ja viritetään unelmia pienten harjoitusten avulla. Unelmoida voi myös eläkepäivistä tai harrastuksita, joten tilaisuus soveltuu eri tilanteissa oleville.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 16.8. klo 12–14
  • pe 23.8. klo 13.45–14
  • pe 30.8. klo 12–14

Tapahtumapaikka: 

Jyvälän Setlementti

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Palokunnankatu 16

Postinumero: 

40700

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: