Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Osta tilalta! -päivä

Jyväskylä | Keski-Suomi

Hunajaa, kananmunia, juureksia, lampaan ja pihvikarjan lihaa ja yllin kyllin kaikkea muuta! Tilat avaavat ovensa kiinnostuneille Osta tilalta! -päivänä 15.9. Mukana olevat Keski-Suomen kohteet löytyvät https://ostatilalta.fi -sivustolta.

Luvassa sadonkorjuun maatilavierailuja ja lähiruokaostoksia eri puolilla Suomea. Tuotteiden lisäksi yli 200 maatilaa ja maaseutumatkailuyritystä kutsuu kokemaan elämyksiä, nauttimaan sadonkorjuun herkuista ja tutustumaan tilan elämään. Suoraan ruoan tuottajalta ostaessa niin asiakas kuin tuottaja hyötyvät: vuorovaikutus lisää luottamusta ja turvallisuuden tunnetta ruokaan. Samalla järjestettävä Makumatka Maalle -teemapäivään osallistuu myös maaseudun matkailuyrityksiä.

Osta tilalta! -päivän järjestelyissä ovat mukana Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 ja Maaseutuverkostopalvelut, Turun yliopiston Brahea-keskuksen Lähiruoan koordinaatiohanke, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ja Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC, Maa- ja kotitalousnaiset, Marttaliitto, Marthaförbundet, Suomen 4H-liitto, Finlands svenska 4H, Lomalaidun ry ja Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry. Maakunnalliset yhteyshenkilöt: Aitojamakuja.fi.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 15.9. klo 8–20

Tapahtumapaikka: 

Keski-Suomi

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Postitoimipaikka: 

Keski-Suomi

Tapahtuman lisätiedot: