Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Mutkan takana -työpaja

Jyväskylä | Alvar Aalto -museo

Työpajassa tehdään erilaisia reittejä luonnon- ja kierrätysmateriaaleista Minimaja-työpajassa suunniteltujen majojen välille. Miten reitit kulkevat ja miten niissä kuljetaan? Suunnitellaan yhteinen polkuverkostotaideteos museoiden väliselle alueelle ohikulkijoiden ihasteltavaksi. Sateen sattuessa työpaja toteutetaan työpajatilassa.

Työpajaan mahtuu mukaan 10 rakentelijaa ja työpajamaksu on 8 €. Työpaja soveltuu yli 9 -vuotiaille, nuoremmat rakentelijat vanhempien seurassa. Työpajoihin täytyy ilmoittautua viimeistään kaksi päivää ennen pajaa. Työpaja toteutuu jos ilmoittautuneita on vähintään 5. Ohjaajana toimii museolehtori Lotta Leskelä.

Pajat sisältävät pienen tauon, jonka aikana voit nauttia omista eväistä! Halutessasi voit ruokailla työpajan jälkeen museon kahvilassa Café Alvarissa, jossa on ostettavissa päivän lounas myös lastenkokoisena annoksena.

Ilmoittautumiset:
museum@alvaraalto.fi tai p. 0400 254 708 (ma-pe)
(Ilmoita nimi, ikä, allergiat ja vanhempien yhteystiedot sekä se, tullaanko lasta hakemaan vai saako hän lähteä pajasta itse työpajan jälkeen.)

Tapahtuma-ajat: 

  • to 6.8. klo 10–13

Tapahtumapaikka: 

Alvar Aalto -museo

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Alvar Aallon katu 7

Postinumero: 

40600

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Puhelinnumero: 

040-135 6210

Sähköposti: 

museum@alvaraalto.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

museum@alvaraalto.fi, p. 0401356210

Lippujen hinnat: 

8€ / materiaalimaksu

Järjestäjä: 

Alvar Aalto -säätiö