Löytöretki työttömille - Olohuone

Jyväskylä | Jyvälän Setlementti

Löytöretki on maksutonta vertais- ja harrastustoimintaa työttömille. Tule mukaan juuri silloin ja niille kerroille kuin haluat. Löytöretken olohuone on vapaamuotoinen kohtaamispaikka.

14.8. klo 14-16 Kestoilua: Olohuone käynnistyy kesän jälkeen. Tänään Krista ohjastaa meitä kestohedelmäpussien ja kestoliinojen valmistamiseen. Tule valmistamaan oma pussisi tai nauttiman seurasta. Soveltuu myös niille, joilla peukalo on keskellä kämmentä. Kahvitarjoilu.

21.8. klo 14-16 Syysretken suunnittelua: Syksyn aikana Löytöretki retkeilee lähellä ja välillä kauempana. Tänään keskustelemme mm. ulkoilusta ja retkeilystä. Millainen on hyvä varustus päiväretkille tai pidemmille vaelluksille? Missä Jyväskylässä voi retkeillä? Tule kuulemaan ja kertomaan omista retkeilykokemuksistasi. Kahvitarjoilu.

28.8. klo 13:45-16:00 Retki Laajavuoreen: Lähtö Jyvälästä klo 13:45 tai klo 14:00 Laajavuoren inforakennuksen edestä. Mitä kaikkea Laajavuori kätkeekään sisälleen? Tutustutaan tuttuun maastoon uudenlaisella näkökulmalla. Tervetuloa löytöretkeilemään! Omat eväät mukaan.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 21.8. klo 14–16
  • ke 28.8. klo 14–16

Tapahtumapaikka: 

Jyvälän Setlementti

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Palokunnankatu 16

Postinumero: 

40700

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: