Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Late Nights kohtaa Yläkaupungin Yön

Jyväskylä | Suomen käsityön museo, Kauppakatu 25

Museo täyttyy musiikista, kolumbialaisista tuoksuista ja käsillä tekemisestä, kun museon Late Nightsia maustaa Yläkaupungin Yön ohjelma. Päivällä pääsee tutustumaan ensimmäistä päivää auki olevaan Suomalainen kansallispuku -näyttelyyn ja klo 17 alkaen menoa ryhmittää musiikki, työpajan kilke sekä kahvipannun tuoksu. Museo on avoinna klo 22 saakka.

Illan musiikin on järjestänyt Yläkaupungin Yö ja museossa esiintyykin viisi eri kokoonpanoa: Mixtape Quartet klo 17, Lauluryhmä Jännät klo 18, Kulissi goes A Cappella klo 19, Kreivi klo 19.45 sekä illan viimeisenä AP Kivinen with Tiny Devices klo 20.45.

Illan aikana on mahdollisuus nauttia Late Nights -kahvilan kolumbialaisesta twististä. Museon harjoittelija, tekstiiliartesaaniopiskelija Monica Riascos, tarjoilee Paahtimo Papun kolumbialaisen kahvin kaverina pientä purtavaa - myös kolumbialaisittain.

Illan non-stop-työpajassa sukelletaan korujen maailmaan, kun rautakaupan materiaaleista taiotaan upeita bilekoruja aikuisille. Valitse korusi materiaaleiksi metallia tai muovia ja yhdistä ne vähän perinteisempiin korumateriaaleihin, kuten lasihelmiin tai korukiviin.

Muuramelaisen Ommellisen Liisa Häkli esittelee paikallista vaatetuotantoa klo 18 alkaen museokaupassa.

Kahvila ja työpaja palvelevat klo 18–21 pientä maksua vastaan.

Yläkaupungin yön ohjelma http://www.ylakaupunginyo.fi/ohjelma/

Tapahtuma on osa Museoviikon ohjelmaa.

Lisätietoja:
Raija Manninen, raija.manninen@jkl.fi, p. 040 502 2887

Tapahtuma-ajat: 

  • la 20.5. klo 11–22

Tapahtumapaikka: 

Suomen käsityön museo, Kauppakatu 25

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: