Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Käsityöläisten joulutori

Jyväskylä | Suomen käsityön museo Kauppakatu 25

Käsityöläisten joulutori kutsuu löytöretkelle uniikkien lahjojen maailmaan 8.–9.12.

Joulukuun toisena viikonloppuna on lahjojen löytäminen jälleen helppoa. Nykyisissä tiloissa jo 19. kertaa järjestettävä Käsityöläisten joulutori kerää yhteen 26 suomalaista käsityöläistä myymään tuotteitaan Suomen käsityön museolle la–su 8.–9.12.2018. Joulutorille on vapaa pääsy.

Käsityöläisten joulutori tarjoilee modernia ja käsin kosketeltavaa joulutunnelmaa viikonlopun aikana yli 5000 kävijälle. Joulutorin tarjonta perustuu laadukkaaseen käsityöhön, tuotteen tekijän ja käyttäjän kohtaamiseen ja jouluisen kahvion lämpimään tunnelmaan.

Viikonlopun aikana on helppo löytää uniikit, suomalaiset käsityölahjat niin itselle kuin perheelle tai kaverillekin. Käsityöläisiltä löytyy koruja, saippuoita, keittiö- ja sisustustuotteita, nahkatuotteita, käyttöesineitä, koristeita sekä vaatteita ja asusteita. Materiaalit vaihtelevat pehmeistä tekstiileistä ja lämpimästä villasta, keramiikkaan, puuhun ja takorautaan. Viikonlopun aikana on mahdollista tavata laaja kattaus osaamista ympäri Suomea. Tänä vuonna paikalla on käsityöläisiä paitsi Keski-Suomesta, myös Pirkanmaalta, Hämeestä, Savosta, Uudeltamaalta ja Pohjanmaalta.

Joulutorin kahvion tuoksuista ja lämmöstä vastaa tänä vuonna Maanpuolustusnaisten Liiton Keski-Suomen Piiri ry.

Tervetuloa löytöretkeilemään suomalaisen käsityön pariin ja metsästämään juuri se kadoksissa ollut lahja läheisellesi!

Tapahtuma on osa Joulukylä Jyväskylä -kokonaisuutta. Katso muut jouluiset tapahtumat osoitteesta: https://visitjyvaskyla.fi/joulu

Tapahtuma-ajat: 

  • la 8.12. klo 11–18
  • su 9.12. klo 11–18

Tapahtumapaikka: 

Suomen käsityön museo Kauppakatu 25

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: 

Suomen käsityön museo, Kauppakatu 25