Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Gepetto pop up

Jyväskylä | Suomen käsityön museo Kauppakatu 25

Suomalaisen nukkekotien ja nukkekotitarvikkeiden valmistaja Gepetto esittelee koottavia nukkekoteja, kalusteita ja vähän muutakin nukkekoteihin liittyviä tuotteita Suomen käsityön museon museokaupassa perjantaina 20.9. klo 12–15.

Ihastusta ja huokauksia aiheuttavat hurmaavat - ja joskus myös nostalgiset - nukkekodit, nukkekodin huonekalut ja jopa soittimet saavat pienet ja isommat maalarin sormet syyhyämään. Nimittäin kaikki Gepeton nukkekodit ja nukkekotitarvikkeet on suunniteltu harrastajille, jotka haluavat nauttia tekemisestä ja vaikuttaa lopputulokseen. Siksi Gepeton tuotteet myydään ns. käsittelemättöminä, jolloin jokainen voi tehdä niistä omiin tarpeisiinsa sopivan.

Gepetto on muun muassa nukkekoteja ja nukkekotitarvikkeita suunnitteleva ja valmistava ketterä ja kekseliäs suomalainen perheyritys. Toiminnasta vastaavat arkkitehti/ kuvataiteilija Anu Pellinen ja puuseppä Jari Hämäläinen. Tuotteiden suunnittelu, kuvitukset ja koeversiot hoituvat Kangasalla. Myös laserleikatut vanerituotteet ja tilaustuotteet valmistetaan heidän omalla verstaallaan.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 20.9. klo 12–15

Tapahtumapaikka: 

Suomen käsityön museo Kauppakatu 25

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Vapaa pääsy!

Järjestäjä: 

Suomen käsityön museo, Kauppakatu 25