Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Easyway InBody-770 kehonkoostumusmittaus

Jyväskylä | CrossFit Jyväskylä

Easyway Finland Oy:n Ossi Nikula tulee CrossFit Jyväskylään suorittamaan kehonkoostumusmittauksia 25€ hintaan keskiviikkona 25.9. klo 8-20. Tapahtuma on kaikille avoin eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Kehonkoostumuksen seuraaminen tukee tavoitteidesi saavuttamista. Alueita, joissa kehonkoostumusmittauksia hyödynnetään, ovat mm. painonhallinta, ravitsemus, terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, lihaskuntoharjoittelu, fitness ja kehonrakennus, voimaurheilu sekä eri lajien urheiluvalmennus.

Mittaus motivoi taistelemaan tavoitteiden saavuttamisesksi ja se kertoo kehosi tilan. Tuloksista näet mm. kehon rasvaprosentin, nestemäärän ja luumassan. InBody -mittausta voi käyttää ehkäistäessä sairauksia, kuten diabetesta ja sydänsairauksia. Mittaustulos kertoo sisäelinten ympärille kertyneen rasvan määrän, jolla on suora yhteys perinnöllisten sairauksien puhkeamiseen.

Lihastasapaino-osio kertoo rasvattoman massan viidessä osassa. Vertailemalla keskenään vasenta ja oikeaa puolta sekä ylä- ja alaraajoissa voidaan todeta mahdollisia puolieroja. Mittaustulosten avulla voidaan todeta suhteellinen lihastasapaino eri ruumiinosien ja ylä- ja alavartalon välillä.

Mittaustulokseen vaikuttavat rasittava liikunta sekä ruokailu ja juominen. Parhaiten pystyt seuraamaan kehitystäsi, mikäli käyt kehoanalyysissä lähes samankaltaisissa olosuhteissa. Ennen mittausta kannattaa välttää erittäin kovaa harjoitusta 24h ja ruokailua 2h ennen mittausta. Valitse päällesi kevyet vaatteet ja laitteistolle sinun tulee päästä astumaan paljain jaloin.

Lisätiedot mittauksista: http://easyway.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 25.9. klo 8–20

Tapahtumapaikka: 

CrossFit Jyväskylä

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Sorastajantie 1

Postinumero: 

40320

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Puhelinnumero: 

040 658 1996

Sähköposti: 

asiakaspalvelu@crossfitjyvaskyla.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: