Asianajajapäivystys Palokan aluekirjastossa

Jyväskylä | Palokan aluekirjasto

Suuren kysynnän vuoksi Asianajajaliiton Keski-Suomen osasto on päättänyt Asianajajaliiton 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tuplata asianajajapäivystyksen määrän, joten vuonna 2019 asianajajapäivystys järjestetään kerran kuukaudessa sekä pääkirjastolla että Palokan aluekirjastossa.

Palokan aluekirjaston Hilja-tilassa järjestetään maksuton asianajajapäivystys kello 16.00–18.00. Vuoronumeroita annetaan palvelupisteeltä klo 15.30 alkaen.

Pääkirjaston päivystysajat täällä: www.keskikirjastot.fi/web/arena/-/asianajajapaivystys

Päivystyksessä annetaan maksutonta neuvontaa oikeudellisissa asioissa. Jokaiselle asiakkaalle on varattu enintään 15 minuuttia asiointiaikaa. Asianajaja kertoo, onko asiassa tarpeellista hakea oikeudellista asiantuntija-apua ja ohjaa asiakkaan tarvittaessa asiaan perehtyneen asianajajan tai oikean viranomaisen puoleen.

Päivystyksessä ei laadita asiakirjoja tai hoideta muita toimeksiantoja. Lakimiehen kanssa päivystyksessä käydyt keskustelut ovat aina luottamuksellisia. Päivystykseen ei voi tehdä ajanvarausta eikä neuvontaa voida antaa puhelimitse. Neuvonnan järjestää Asianajajaliiton Keski-Suomen osasto.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 23.10. klo 16–18
  • ke 20.11. klo 16–18
  • ke 18.12. klo 16–18

Tapahtumapaikka: 

Palokan aluekirjasto

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Koivutie 5

Postinumero: 

40270

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Puhelinnumero: 

014 266 4151

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: